Stege

(122 proizvoda)

Skoro da ne postoji radionica koja nema svoje stege. One su izuzetno korisne i neophodne kao nastavci za lakše i manje glomazne popravke. Ukoliko nemaš svoje, brzo pregledaj ponudu na Jeftinije.hr koju smo ti pripremili sa najvećim brojem poznatih brandova proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika radnog alata, među koje spadaju i stege. Obogati svoj radni kutak novim alatom, koji će doprinijeti besprijekorno uređenoj kući, vrtu i okolini.

Stege su obično sastavljene iz kućišta od lijevanog željeza. Imaju dodatne kovane čeljusti, koje trebaju biti što kvalitetnije, sa dobrim prihvatom i funkcionalne. Najpreporučljivije su čeljusti, ojačane ugljičnim čelikom i premazom protiv korozije. Preostali dio stege je pocinčan i zaštićen od oštećenja, pada, ogrebotina i pucanja. Neke stege imaju i mogućnost nadogradnje na obrtno postolje, što svakako predstavlja veliku prednost u odnosu na ostale - obične.

Među najbolje, najsvestranije i preporučljive stege spadaju one sa kojima je rad jednostavan, a tu spadaju i one koje će omogućiti i osigurati najprecizniji prihvat i dodatno stezanje cijevi. Prije odlaska na blagajnu obrati pažnju i na dimenzije: širinu čeljusti, širinu stezanja i težinu, pa sve spomenuto pažljivo prilagodi svom stolu ili pultu u radionici.

Ukratko: izaberi stegu koja će osigurati maksimalnu trajnost i koja će imati dugo svoje mjesto u radionici, a svoju ulogu obavljati sa puno staža. Uštedi vrijeme namijenjeno za šetanje po raznim trgovačkim centrima i zaštiti se od sve veće suvremene ponude različitih proizvođača radnog alata. Radije sa nekoliko klikova na Jeftinije.hr izaberi svoju najpogodniju stegu i preostalo vrijeme iskoristi za njeno testiranje.

Prikaži više
122 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe