Klamerice i spajalice

Za kompletiranu opremu u radionici i za kompletiranje radnog alata za besprijekorno funkcioniranje kuće, vrta i ostale okoline su neophodne i klamerice i spajalice. Kao i kod drugih alata i radne opreme i ovdje trebaš obratiti pažnju na karakteristike klamerica i spajalica, koje će osigurati brzo, efikasno i prije svega sigurno popravljanje, proizvodnju, montažu i spajanje različitih materijala, odnosno površina. Klamerice i spajalice su idealne za pravljenje ormara i drugih komada namještaja, kao i za pričvršćivanje podnih obloga i raznih veznih ploča.

Prilikom biranja prave i odgovarajuće klamerice i/ili spajalice trebaš uzeti u obzir visinu, širinu i vrstu spajalice, težinu cijelog uređaja i radni pritisak koji proizvodi određena klamerica, odnosno spajalica. Pažnju usmjeri i na kapacitet uređaja, kao i njegove ukupne dimenzije (što opet podrazumijeva visinu, dužinu i širinu klamerice i spajalice). Dodatnu prednost predstavlja i ručka, kao i sam uređaj koji su obloženi gumom, jer se na taj način spajanje vrši brže i efikasnije. Svakako, dodatnu prednost prilikom izbora predstavljaju i nastavci za izbacivanje zraka, jer se prilikom rada sa klamericom i spajalicom raspršuje zrak i usmjerava se dalje od tebe.

Kausporediti ponude brojnih proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika ručnog alata i opreme za kuću i vrt, pregledaj i njihove prednosti i dodatnu opremu koja se prilaže uz izabranu klamericu ili spajalicu. Tako, npr., neki uz sam alat dodaju i motorno ulje, plastičnu kutiju za čuvanje i nošenje, kao i zaštitne naočale , sa kojim se postiže dodatna sigurnost i zaštita. Sve to, a i više smo ti pripremili u najvećoj ponudi za uspoređivanje i transparentan pregled na jednom mjestu: Jeftinije.hr.

više
Savjeti 0
35 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.