Ostali ručni alat

(690 proizvoda)

Ukoliko imaš sve što je opisano u kategorijama ručnog alata, kao što su: škare, špic, odvijače, čekić i maca, kliješta, pa razni ključevi, noževi, pile, pinceta, klamerica, pogledaj detaljnije, moguće da nešto nemaš među ostalim ručnim alatom.

Kategorija ostalog ručnog alata, između ostalog, obuhvaća žičanu četku, sa kojom ćeš praktično i lako očistiti neželjenu hrđu, a sa njom možeš očistiti i ogradu, koja će posle toga sjajiti od čistoće. Pored toga, žičane četke su pogodne i za čišćenje raznih vrsta cijevi, a one su i podrška i nezaobilazan alat u torbi svakog dimnjačara. Ako se čišćenjem dimnjaka i cijevi baviš i ti, kombiniraj dužinu ručke, odnosno drške, što će doprinijeti lakšem, bržem i efikasnijem čišćenju odnosno četkanju raznih površina.

Od ostalih ručnih alata možeš pronaći točkala, a pri izboru obrati pažnju na najbolji materijal, koji je navodno krom-vanadij, koji je dalje u cjelini kaljen. Špic ima indukciono kaljenje , dok je njegova dodatna prednost i njegova dodatno kaljena površinska zaštita. Među najbolja točkala spadaju naravno oni napravljeni u skladu sa najvišim standardima, tako da prati oznake pod tom kategorijom.

U ostale ručne alate spada i bušač za kožu. Ovo je posebno korisno u slučajevima kada želiš svom kaišu dodati novu rupicu, ili se narukvica za sat ne poklapaju sa širinom zgloba. Da ne bi nepotrebno trošio novac za popravke ove vrste modnih dodataka, sa novim udaračem za kožu i ostalim ručnim alatom lako možeš preuzeti ulogu krojača, obućara ili kožara i nadalje poslove obavljati sam.

Prikaži više
690 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe