Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Digitalni

Dužina mjerenja (mm)

MIN MAX

Očitavanje (mm)

MIN MAX

Pomična mjerila

(15 proizvoda)

U kategoriju mjernih uređaja spadaju i šestari, sa kojima se rješavaju greške, bilo premale ili prevelike, predubok ili prenizak (tako mala) razmak između ormara, polica, ladica i tako da premali, odnosno prazan prostor, neće ostati. Naime, svaki nepravilno izmjereni centimetar može donijeti nove neugodnosti prilikom postavljanja unutrašnjeg ili vanjskog namještaja. Posebno onima čiji su domovi manji i koji pokušavaju do savršenstva koliko je to moguće ekonomično iskoristiti prostor. To možeš postići tako što ćeš nabaviti novi šestar i izbjeći (nadalje) mjerne nepreciznosti.

U raznolikoj ponudi i vrstama imamo univerzalni šestar, pa su tako, sa pomičnim mjerilom za rupe, od trećine pa se visina šestara ubraja u dubinski šestar. Na kraju je potrebno pažljivo pratiti kvalitetu svih njegovih komponenti, među koje spadaju: kljun za mjerenje vanjskog promjera, kljun za unutrašnje promjere, kljun za mjerenje dubine, skala, nonijus, klizač, vijak za pričvršćivanje klizača za kućište na kome je skala i klizač. Svaki dio je izuzetno važan za pravilno, primjereno i efikasno funkcioniranje cijelog dubinskog kljunastog mjerila.

Noviji šestari posjeduju digitalne displeje, što je svakako prednost pri kupovini. Tako ćeš dodatno izbjeći greške prilikom očitavanja, a za potpunu preciznost do toga svakako ne bi trebalo da dođe. Inače neka kljunasta mjerila od dodatne opreme imaju još: kvalitetno i robusno kućište trajni mali LCD ekran, odnosno displej, prilagodljivo podešavanje nulte točke – za mjerenje razlika, a mjerenje se obično prikazuje u centimetrima ili inčima. Prije samog plaćanja na kasi provjeri što od dodatne opreme uključuje određeni proizvođač prestižnih brandova i ostalih alata i uređaja. Kao dodatna oprema kod kljunastih mjerila može biti baterija ili kutijica za čuvanje, napravljena od plastike.

Prikaži više
15 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe