Kutomjeri

Ako želiš besprijekorne proizvode, komade namještaja ili tražiš one, napravljene po mjeri, prije bilo kakvog naručivanja ili kupovine pažljivo provjeri njihove dimenzije i točno odredi dimenzije raspoloživog prostora i mjesta za njihovo postavljanje. Da kod mjerenja ne bi dolazilo do grešaka, koristi razne mjerače. Za mjerenje odgovarajućih kutova se obično koriste kutomjeri.

Običan, klasičan, svima dobro poznat geometrijski kutomjer ima tipičan oblik polukruga ili kruga, a na rubovima ima označene stupnjeve kutova. To su kutomjeri, koje nakon upotrebe odlažemo u radne stolove i torbe vodoravno. Jedan tip kutomjera ima pored ravnog dijela i mjerač u obliku polukruga.

Kao i kod njihove primjene, tako i prije i za vrijeme kupovine kutomjera treba obratiti pažnju na njegovu točnost. Uzmi u obzir svoje potrebe i usporedi ih sa glavnim karakteristikama uređaja koji je potencijalno tvoj novi uređaj. Pažljivo provjeri kakvo je njegovo maksimalno podešavanje kutova, materijal od kojeg je napravljen (najčešći su oni od aluminija), pa njegovu dužinu, visinu i širinu. Kada govorimo o preciznosti, prije kupovine treba provjeriti i potvrditi njegovu preciznost. Provjeri karakteristike nogu i težinu kutomjera.

Prilikom izbora najboljeg, najkvalitetnijeg i najpogodnijeg kutomjera ti možemo pomoći i mi, tako što ćeš posjetiti i pregledati naš portal Jeftinije.hr. Sa zadovoljstvom smo za tebe pripremili najveću ponudu za uspoređivanje najboljih trgovina, trgovaca i trgovačkih posrednika, koji među svojim proizvodima prodaju i ovakve mjerače, koji će te služiti dugo vremena, a njihova preciznost će biti beskonačna. Uštedi vrijeme za šetanje po trgovinama i na jednom mjestu, kod kuće, izaberi najprecizniji kutomjer, i sa njim dopuni zbirku svojih mjernih uređaja.

više
Savjeti 0
15 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.