Laserski mjerači

Da li ti je važna preciznost i besprijekorna sređenost? Ukoliko želiš da se zaštitiš od raznih grešaka, uzmi sve popularniji laserski mjerač. On izvodi mjerenja bez kontakta, laserski ili mehanički, dok su za njegovo korištenje namijenjeni kontaktni kotačići. Prilikom laserskog mjerenja temperature bez kontakta se mjeri (kao što samo ime kaže) temperatura, a sa njim imaš veću preciznost mjerenja ako je ugrađen infracrveni termometar.

Kod ručnog laserskog mjerača uključuje i ono jednostavno mjerenje broja okretaja, čak i po danu. Prednost bogate moderne ponude na tržištu obuhvaća i precizni LCD ekran sa pet znamenki, odnosno displej, što dodatno smanjuje mogućnost greške pri očitavanju podataka, a obično znače broj okretaja po minuti ili su definirani kao brojanje događaja. Tokom i prije kupovine novog laserskog mjerača pogledaj i njegovu mogućnost za čuvanje minimalnih i maksimalnih vrijednosti. Ta funkcija će ti pomoći prisjetiti se rezultata kada ih zaboraviš.

Prilikom biranja novog pravog mjerača, prije svega, provjeri njegov način upotrebe. Pored navedenih mjerenja temperature i objekta, laserskim mjeračem možeš izmjeriti i protok (odnosno brzinu) i udaljenost. Kada sagledaš što ti je najviše potrebno, obrati pažnju i na visok nivo funkcionalnosti, senzor nagiba, i u najvećoj mjeri, točnu i jednostavnu upotrebu, koju osigurava osvjetljeni i okretni ekran. Sljedeći važni kriteriji pri kupovini pravog laserskog mjerača su punjenje baterije i njena izdržljivost, i već spomenutamogućnost čuvanja vrijednosti, a visoka moderna tehnologija i sve veća ponuda omogućava i jednostavno i višekratno punjenje preko standardnog mikro USB stika.

više
Savjeti 0
309 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.