Multimetri

Da li spadaš u one koji vole sami brinuti se o svom domu u svim područjima? Da li te raduje uloga »multipraktika« u tvom domu? Da bi tvoja multiproduktivnost bila još veća, dopuni je sa multimetrom i izmjeri sve napone, struju i otpore koji postoje u tvojoj kući ili stanu i njegovoj okolini, vrtu, šupi ili na terasi.

Sa razvojem tehnologije, najčešći su digitalni multimetri, a najnoviji obuhvaćaju funkcije za mjerenje kapaciteta, indukcije, pojačanje tokova tranzistora i tako dalje. Zato, ne žuri sa kupovinom, već na internet stranici Jeftinije.hr, pod kategorijom multimetri pregledaj raznovrsnu ponudu brojnih poznatih brandova mjerača i sebi osiguraj multimetar, koji je obavezan u kompletu alata svakog pravog električara.

Prednost i veća mogućnost postižu oni multimetri, koji se sastoje od analogno-digitalnog pretvarača, mjernog otpornika, ekrana za prikaz izmjerenih vrijednosti, kao i okretnog preklopnika, koji omogućava izbor mjernog opsega. Ovo posljednje treba biti prvi izbor i jedan od primarnih elemenata za konačnu odluku, a treba uzeti u obzir i sljedeće: snagu, odnosno kapacitet, mogućnost izbora područja, najveći mogući izmjereni napon, prisustvo ili odsustvo naizmjenične struje (AC), pa vrijednosti jednosmjernog napona (DC) i njegovog toka, električni otpor, integrirana kola, mogućnost bez kontaktnog mjerenja AC napona, odnosno kontaktnog mjerenja AC napona, test baterije i test tranzistora, test dioda, pa mjerenje temperature, kao i mogućnost automatskog prebacivanja i drugo.

Prednost svakako predstavljaju i oni multimetri, čiji je ekran najviše prilagođen i približen suvremenim tehnološkim mogućnostima, kome je moguće osvijetliti ekran, a dobro dođe i prikaz podsjetnika u slučajevima slabe baterije.

više
Savjeti 0
745 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.