Multimetri - EMOS

Da li spadaš u one koji vole sami brinuti se o svom domu u svim područjima? Da li te raduje uloga »multipraktika« u tvom domu? Da bi tvoja multiproduktivnost bila još veća, dopuni je sa multimetrom i izmjeri sve napone, struju i otpore koji postoje u tvojoj kući ili stanu i njegovoj okolini, vrtu, šupi ili na terasi.

Sa razvojem tehnologije, najčešći su digitalni multimetri, a najnoviji obuhvaćaju funkcije za mjerenje kapaciteta, indukcije, pojačanje tokova tranzistora i tako dalje. Zato, ne žuri sa kupovinom, već na internet stranici Jeftinije.hr, pod kategorijom multimetri pregledaj raznovrsnu ponudu brojnih poznatih brandova mjerača i sebi osiguraj multimetar, koji je obavezan u kompletu alata svakog pravog električara.

Prednost i veća mogućnost postižu oni multimetri, koji se sastoje od analogno-digitalnog pretvarača, mjernog otpornika, ekrana za prikaz izmjerenih vrijednosti, kao i okretnog preklopnika, koji omogućava izbor mjernog opsega. Ovo posljednje treba biti prvi izbor i jedan od primarnih elemenata za konačnu odluku, a treba uzeti u obzir i sljedeće: snagu, odnosno kapacitet, mogućnost izbora područja, najveći mogući izmjereni napon, prisustvo ili odsustvo naizmjenične struje (AC), pa vrijednosti jednosmjernog napona (DC) i njegovog toka, električni otpor, integrirana kola, mogućnost bez kontaktnog mjerenja AC napona, odnosno kontaktnog mjerenja AC napona, test baterije i test tranzistora, test dioda, pa mjerenje temperature, kao i mogućnost automatskog prebacivanja i drugo.

Prednost svakako predstavljaju i oni multimetri, čiji je ekran najviše prilagođen i približen suvremenim tehnološkim mogućnostima, kome je moguće osvijetliti ekran, a dobro dođe i prikaz podsjetnika u slučajevima slabe baterije.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
Cijena
MIN MAX

Maks. raspon jakosti struje (A)

MIN MAX

Maks. raspon napona (V)

MIN MAX

Vrsta multimetra

Savjeti kod kupovine

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe