Električne bušilice

Kod raznih svakodnevnih poslova se stalno susrećemo sa raznim vrstama bušenja brojnih površina i materijala. Za bušenje je nepogrešiv i sve popularniji alat električna bušilica, koja podjednako zadovoljava zahtjevne i ne zahtjevne majstore. Izbor električnih bušilica je u prvom redu samo na tebi, te ovisi o tvojim potrebama, željama i znanju.

Kada koketiraš sa kupovinom novog kućnog alata ili želiš obogatiti svoju profesionalnu radionicu, detaljno pregledaj ponudu električnih bušilica i izaberi ultimativnu. Samo one sa funkcijom udarnog bušenja mogu obavljati sve vrste zadataka, prodiru i buše čak i kroz čvrste materijale, a tebi štede energiju, snagu i vrijeme. Također prije kupovine provjeri i koji je način zamjene svrdla, od čega je napravljeno i kako je opremljeno samo kućište električne bušilice. Prednost u raznovrsnoj tržišnoj ponudi je svakako i takozvana ergonomska ručka, koja omogućava bolji prihvat, stabilan i udoban prijem, tako da ne otežava i na usporava obavljanje posla. Neke električne bušilice u okviru svoje opreme nude i dodatne ručke koje osiguravaju bolju kontrolu nad bušilicom.

Prije nego što obaviš kupovinu na blagajni svoje električne bušilice provjeri, kakva je njena brzina bušenja i koliko duboko doseže u materijal. Tu su i njena veličina, težina i mogućnost skladištenja kao praktični elementi koji olakšavaju donošenje konačne odluke. Među širokom ponudom pored ostalog pogledaj i oznake i karakteristike električnih bušilica kao što su: napajanje, prethodno spomenutasnaga i mogućnost prilagođavanja nivoa brzine, pa brzina udaraca, širina svrdla, najveća dubina bušenja u drvetu, metalu i betonu.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
124 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe