Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Max. temperatura (°C)

MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Min. temperatura (°C)

MIN MAX

Napajanje na

Protok zraka (l/min)

MIN MAX

Težina (kg)

MIN MAX

Fenovi na vrući zrak

(80 proizvoda)

Za brojne i razne dekoracije ili poslove renoviranja, često u rukama imaš fen sa vrućim zrakom. Oni su odlični za i korisni za odstranjivanje lijepila, lakova i raznih boja, a odlično se nose čak i sa najtežim zadacima. U širokoj ponudi fenova sa vrućim zrakom izaberi onaj, koji osigurava i predstavlja najviši kvalitetu i koji će u tvojoj kolekciji alata ostati dugo vremena.

Kod kupovine fena sa vrućim zrakom trebaš se odlučiti za onaj, čija ručka se može okretati za 180°, jer na taj način se može preklapati dio ručke koji se naziva pištolj i puhač vrelog zraka. Neki fenovi sa vrelim zrakom sadrže (dodatne) napravljene strugače, koji olakšavaju rad i smanjuju vrijeme njegove upotrebe, jer se zbog svoje jednostavnosti može koristiti jednom rukom. Prednost predstavlja fen na vrući zrak kome je što veća radna temperatura, protok zraka, da bi tvoja nova alatka zadatke obavljala brzo i efikasno.

Za lako, zabavno i sigurno rukovanje izaberi i koristi lagane, samostojeće fenove na vrući zrak, čija je ručka udobna i dobro prianja, a svakako prednost predstavlja i duži kabel za napajanje. Kod nekih fenova sa vrućim zrakom dolaze i razni dodaci, besplatni nastavci.

Pored svih navedenih kriterija svoj novi neophodan pomoćnik za dekoraciju izaberi na osnovu snage, težine i stupnjeva hlađenja, što znači da omogućava brzo hlađenje i rad pri ekstremno niskim temperaturama. Najnapredniji fenovi sa vrućim zrakom praćenjem najnovijih trendova i tehnologija omogućavaju čak i automatsko isključivanje grijaćeg dijela, npr., kada se fen pregrije.

Prikaži više
80 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe