Kompleti električnog alata

(89 proizvoda)

Za besprijekornu uređenost tvoje kuće, vikendice, stana ili vrta, terase, vrtne kućice i verande, kao što znaš, potrebno je redovno održavanje. Da bi to posljednje bilo jednostavnije, a istovremeno efikasno i zabavno, nabavi svoj komplet električnog alata. U njemu ćeš pronaći sve što ti je potrebno za brojne poslove: od brušenja, bušenja, pa do lakiranja i rušenja.

U kategoriji kompleta električnog alata praktično se može pronaći sve što je pojedinačno dostupno u ostalim kategorijama, ali na jednom mjestu, a pri tom na najvećem mjestu za uspoređivanje Jeftinije.hr. A pod kompletima električnog alata u jednom setu, za istu cijenu, dobiješ sve što je potrebno pravom i najboljem majstoru, odnosno majstorici u kući. Tako recimo možeš kombinirati blanjalice i brusilice, akumulatorske odvijače, električne bušilice, fenove sa toplim zrakom, pa do potrebnih dodataka za električne alate, dlijeta i šiljaka, akumulatorskih ubodnih pila, glodalica i mnogih drugih…

Zbog raznih potreba i široke upotrebe, suvremeno tržište nudi komplet električnog alata, bez kojih budući poslovi u kući ili stanu, kao i njihovoj okolini nećeš htjeti obavljati. To proizlazi iz vlastitih potreba i dosadašnjeg iskustva. Osiguraj svom domu besprijekornu uređenost, stvari, predmeta i namještaja, pa ga popravi prije nego što se potpuno pokvari.

Na portalu Jeftinije.hr smo ti pripremili veliki izbor kompleta električnog alata brojnih trgovina, kao i renomiranih brandova i raznih trgovačkih posrednika. Usporedi materijale, mogućnost dostave, sigurnost, dodatnu zaštitu, mogućnost skladištenja novog kompleta električnog alata, kvalitetu i cijenu, i pobrini se za najbolju kupovinu i najveće zadovoljstvo.

Prikaži više
89 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe