Kružne pile i cirkulari

Za najjednostavnije, a ipak najefikasnije i najsigurnije rezanje, odnosno pilanje, potrebna ti je odgovarajuća pila. Na portalu Jeftinije.hr smo za tebe pripremili najveću i najpregledniju usporednu ponudu brojnih proizvođača, najboljih i najpoznatijih brandova kružnih pila i cirkulara. Izaberi za sebe najprimjereniju, uštedi vrijeme namijenjeno šetanju po trgovinama, i posveti ga testiranju nove kružne pile i/ili cirkulara.

Na što je sve potrebno obratiti pažnju prilikom kupovine i izbora kružne pile i cirkulara? Pri svakom radu i u svakom poslu na prvom i najvažnijem mjestu su definitivno sigurnost i zaštita. Zato pogledaj kakvu zaštitu osigurava potencijalna kružna pila ili cirkular. Svakako, na prvom mjestu na spisku prioriteta stavi njihovu radnu snagu, jer to znači, što je moćnija, tvoja nova alatka će biti i efikasnija. Neke ploče za kružne pile i cirkulare su napravljene od legure aluminija, a dugom vijeku trajanja motora pomažu i bakreni namotaji. Dalje pregledaj da li svaki proizvođač prati napredne tehnologije i najviše standarde za kružne pile i cirkulare, kao što je dodatno poboljšan usisni sistem, koji štiti od prašine i strugotina. Istovremeno od izuzetnog značaja je i napon, odnosno vrijednost frekvencija, pa veličina lista pile, kao i kapacitet sječenja i cjelokupne dimenzije kružne pile i cirkulara.

Među trgovinama kružnih pila i cirkulara pregledaj, tko po najnižoj cijeni nudi najbolji kvalitetu i najviše dodatne opreme. U ovo posljednje mogu spadati vreće za strugotine, pa kopče, jedan ili više produžetaka za stol, potreban alat za promjenu lista pile i drugo. Pored svih navedenih prioriteta za kupovinu dodaj i kvalitetno i masivno napravljeno kućište za kružnu pilu ili cirkular, da bi ona u tvojoj radionici dugo vremena zadržala svoje neophodno mjesto.

više
Savjeti 0
377 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.