Rezači i glodalice

Za obradu najrazličitijih materijala, glodanje i obradu po šabloni, žjlebove, konture, kao i pravljenje raznih okvira, letvica i drugog koristi odgovarajuće rezače i glodalice. Neke možeš koristiti za najrazličitije materijale, dok su druge zbog svoje specifičnosti namijenjene samo za određene površine. Na osnovu svojih potreba, želja, predznanja i mogućnosti izaberi rezač i/ili glodalicu, koja će biti kao stvorena za tebe, da bi sa njima obavljao razne poslove s radošću i veseljem.

Među tehničkim karakteristikama i mogućnostima pažljivo provjeri, sa kakvim rezačima i glodalicama ćeš obavljati poslove brzo, a istovremeno sigurno i efikasno. Nesumnjivo imati jedan od jačih motora, a istovremeno nude potencijalnu zaštitu od preopterećenja, da tokom rada usisavaju čestice prašine, imaju sistem blokiranja vretena, a imaju i poklopac kućišta sa potpuno ravnom površinom što omogućava bržu zamjenu rezača ili glodalice, a samim tim i vrlo jednostavnu instalaciju.

Prednost prilikom kupovine svakako predstavljaju još i: mala težina cijelog rezača i glodalice, jer bi u suprotnom tokom dužeg rada postali glomazni i teški, a time i sam rad postao duži. Prije konačnog čina na blagajni provjeri i oznake o potrošnji i broju okretaja. Opet se preporučuju i pogodniji su oni, kod kojih je broj okretaja veći. Pored svih navedenih kriterija, treba birati i po vlastitim potrebama i prethodnim znanjima. Možeš birati i po vrsti upotrebe, kao što je: ručni ili zidni rezač ili glodalica.

Ako i ti spadaš među one kojima kupovina po trgovinama ne odgovara i tome ne posvećuju dovoljno vremena, za tebe smo pripremili najbolje rešenje. Sa samo nekoliko klikova na našem portalu Jeftinije.hr možeš pregledati bogatu ponudu, koja se nalazi na policama raznih trgovačkih centara. Tako da iz svoje fotelje možeš izabrati rezač i/ili glodalicu, koji će pronaći svoje mjesto u tvojoj radionici i pružiti mnogo radnih dana.

više
85 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe