Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Dužina lista (mm)

MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Maks. dubina reza (mm)

MIN MAX

Maks. visina reza (mm)

MIN MAX

Nagib pile (°)

MIN MAX

Napajanje na

Tračne pile

(39 proizvoda)

Pile su svakom majstoru i majstorici vrlo dobro poznate, a tračne pile pored pilanja i sječenja drvenih trupaca omogućavaju dalju obradu većih materijala. Zato: ako se ozbiljno učiš ili kao pravi profesionalac baviš pilanjem nabavi svoju tračnu pilu. One se nešto više koriste u industriji i profesionalnim radionicama, ali to nema veze: u mjeri u kojoj, kako je rečeno, rezanje, pilanje i obrade drveta, metal, aluminij i slično želiš ozbiljno naučiti, pregledaj internet stranice Jeftinije.hr i klikni na kategoriju tračnih pila.

Pile mogu biti klasične, obične, kao i automatske, gravitacijske, hidrauličke, NC i CNC vođene. Bez obzira sa kojom vrstom koketiraš, pazi na adekvatnu robusnu izradu – obično je napravljena od lijevanog željeza – koje pruža dobro prigušivanje vibracija, a pri tom osigurava krutost konstrukcije. Pod posljednjim tehničkim karakteristikama treba napomenuti dugotrajnu izdržljivost tračne pile pri obavljanju svojih poslova, kao i dug životni ciklus.

Da bi tračna pila služila svojoj namjeni i da bi omogućila precizno i efikasno rezanje, provjeri da li ima mogućnost sječenja pod kutem. Provjeri oznaku (jednostavnu) za podešavanje rotacije i usporedi mogućnost očitavanja na velikoj skali. Za brzo rezanje prednost svakako predstavlja brzo stežući hvatač, za dugotrajnost tračne pile osiguraj sistem za hlađenje. Parametri za kupovinu su i dalje: sa bez ili kontrole brzine (također, pomoću hidrauličnog cilindra), pa najveći mogući kapacitet sječenja, dimenzije tračnog lista, dostupna površina rezanja, mogući broj okretaja kružnog lista, najveći dosegljivi kut sječenja, brzina sječenja, pa elektromotor i njegova izdržljivost i tako dalje.

Zbog raznolike, široke tržišne ponude tračnih pila nemoj požuriti, već polako i pažljivo provjeri cijelu pripremljenu ponudu na najpreglednijem internet portalu – Jeftinije.hr.

Prikaži više
39 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe