Udarne / čekić bušilice

(330 proizvoda)

Da li se suočavaš sa renoviranjem stana ili kuće? Da li te uskoro očekuje rušenje teških, čvrstih površina, kao što su betonske ploče, zidovi ili rušenje keramičkih pločica sa zidova kupaona? Sa udarnom i čekić bušilicom takve zadatke ćeš obavljati brzo, efikasno i jednostavno. U suprotnom, udarna ili čekić bušilica se uglavnom koristi u građevinarstvu i u raznim poslovima sa vodovodom, pa ipak, upravo zbog svoje raznovrsnosti je omiljeni alat u svakom domu »masterclass« kućanstva.

Među prioritetnim kriterijima za izbor udarne i čekić bušilice na prvom mjestu je svakako nominalna snaga i moć udarca, maksimalan broj udaraca i bušenja najtežih površina, među kojima je između ostalih i beton. Svakako, prilikom kupovine pripazi na najviše standarde, kao što je UVP – antivibracijska tehnologija. Ona omogućava brzo, udobno i pristupačno obavljanje najzahtjevnijih zadataka. Upravo spomenuto će postići udarna, čekić bušilica manje težine, dok je za obavljanje važnih poslova glavnu ulogu ne igra tvoja fizička snaga, spremnost i sposobnost.

Među svim udarnim, odnosno čekić bušilicama i opreme za kuću i vrt smo ti pripremili na internet stranama Jeftinije.hr široku ponudu različitih proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika i ne manje važnu ponudu poznatih brandova udarnih i čekić bušilica. Ako si usred kupovine, omiljen izbor ti je na dohvat ruke. Ukratko: pregledaj, usporedi i pronađi za sebe najpogodniju u samo nekoliko klikova. Na takav način se štitiš od šetanja po trgovačkim centrima (ako ti posljednje nije baš po volji), uštedi vrijeme, istovremeno izbjegni konfuziju na policama različitih radnih alata.

Prikaži više
330 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe