Ručne i fiksne stege

(112 proizvoda)

Gotovo da nema radionice koja nema stege. One su neophodne i izuzetno korisne za lakše i manje glomazne popravke, kao i pri jednostavnim i efikasnim spajanjem različitih materijala. Ako nemaš svoje stege, brzo pregledaj ponudu na Jeftinije.hr, gdje smo za tebe pripremili najveću usporednu ponudu priznatih brandova i poznatih proizvođača, trgovina i posrednika radnog alata, među koji spadaju i stege. Priušti svom radnom kutu novo osvježenje, koje će pomoći prilikom uređivanja kuće, vrta i njihove okoline.

Fiksne stege se obično sastoje od kućišta, napravljenog od lijevanog željeza ili čelika, štipaljke i kombinirane drvene drške. Stege dodatno sadrže željezne čeljusti, koje trebaju biti kvalitetne, dobrog hvata i funkcionalne. Najviše se preporučuju čeljusti ojačane čelikom i premazom protiv korozije. Ostatak stege je obično pocinčan i zaštićen od oštećenja, pada, rezova i ogrebotina. Neke stege imaju čak i mogućnost nadogradnje na obrtno postolje, što svakako predstavlja veliku prednost u odnosu na druge - obične.

U najbolje, najsvestranije i najpreporučljivije alate spadaju ručne stege, jednostavne u za rad, pa se uvršćuju sa vodičima, koji osiguravaju precizno pomicanje i mogućnost dodatnog stezanja cijevi. Prije dolaska na blagajnu saznaj i o dimenzijama stege, kao i o širini vilica za prijem, širini stezanja i težini, sve da bi se pažljivo prilagodile tvom radnom stolu ili pultu.

Ukratko: izaberi stegu koja garantira maksimalnu izdržljivost i da će te dugo služiti u tvojoj radionici, a svoju ulogu obavljati sa više nego dovoljno staža. Uštedi vrijeme, namijenjeno za šetanje po trgovačkim centrima i obrani se od konfuzije i ogromne ponude raznih proizvođača radnog alata. Sa samo nekoliko klikova na Jeftinije.hr izaberi svoje željene stege, a ostalo vrijeme posveti njihovom isprobavanju.

Prikaži više
112 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe