Baterije i punjači za alat

(800 proizvoda)

Svakom uređaju je neophodna energija, koja mu osigurava da nastavi neometano obavljati razne zadatke. Napuni ih sa baterijama i punjačima, čiju ćeš najveću ponudu za uspoređivanje pronaći na portalu Jeftinije.hr. Da bi izbjegao preveliku ponudu u trgovačkim centrima, prije samog odlaska iz svoje fotelje saznaj, gdje ćeš pronaći najbolje baterije i punjače, koji će odgovarati tvom uređaju.

Prije nego što se odlučiš za konačnu kupovinu, pregledaj kakve su ti baterije ili punjači potrebni. Svakako da nisu svi, čak ni oni univerzalni punjači i baterije pogodni za sve uređaje. Usporedi njihovu snagu, mogućnost i način upotrebe, i svakako vrijeme punjenja i kapacitet – trajanje do sljedećeg punjenja. Obrati pažnju na oznake o vrsti i tipu baterije i punjača, kao i na kapacitet, cikluse punjenja i pražnjenja, i na taj način osiguraj dugotrajnu autonomiju i višekratnu upotrebu.

Baterije i punjače možeš prilagoditi svojim potrebama i odabereš potpuno odvojene proizvode, dakle posebno baterije, a posebno punjače, ali trebaš provjeriti dugotrajnost i višekratnu upotrebu tih baterija i da za njih izabereš najbolji i najadekvatniji, odgovarajući punjač koji na sve širem i modernijem tržištu omogućavaju sve brže i efikasnije punjenje, neki i sa mikroprocesorskom kontrolom mogu puniti i više baterija istovremeno. Još jedna prednost su i oni koji omogućavaju i pražnjenje. Prije konačnog čina kupovine na blagajni pažljivo pogledaj vrijeme punjenja, veličinu, prilagodljivost, a time i lakši prijenos baterije i punjača. Zaista neki od njih – posebno oni za telefone – nam trebaju uvijek pri ruci, zato trebaju biti pogodni za pakiranje, za svaki džep i/ili torbu.

Prikaži više
800 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe