Potraži među prikazanim proizvodima

Obujmice

(20 proizvoda)

Obujmice se obično koriste sa bi se osigurao dobar stisak. Ukoliko želiš osigurati ovo posljednje posegni i za sebe i svoje poslove odaberi najpogodnije obujmice. Razlikuju se prije svega po vrsti i namjeni korištenja, a shodno tome, se razlikuju i po obliku i dimenzijama. Kod obujmica obrati pažnju i na njen promjer i kvalitetan, dugotrajan i izdržljiv materijal. U raznim ponudama na tržištu, između ostalog, se mogu naći stege od nehrđajućeg čelika i cinka ili pocinčanih listova, kao i metalne i gumirane.

Normalno se obujmice koriste i za učvršćivanje gumenih ili plastičnih cijevi u automobilima, u industriji i u održavanju. Cijevi obujmica inače dijelimo na ogrlice, stege, šelne, spojke i priteznice. Možeš ih koristiti i prilikom lakiranja, a odaberi one čija će upotreba biti jednostavna, sila pritiskanja jača ili slabija.

Upotreba obujmica je obično takva da prilikom prvog zatezanja na manžetnu ili drugu priljubnu cijev tako naneseš stegu, da je »stezanjem« pritegneš na posljednji zub. U suprotnom za zatezanje možeš koristiti stolarska ili originalna kliješta, ali treba biti adekvatnog oblika i prilagođene tako da mogu biti optimalne sa geometrijskim oblikom.

Dakle: prilikom kupovine obujmica je potrebno izabrati adekvatne i pogodne, pa se zato »posavjetuj« i pregledaj na internet portalu Jeftinije.hr, gdje je ponuda sve veća. Lako ćeš usporediti one koji predstavljaju najbolju kombinaciju kvaliteta i cijene, u zavisnosti za koji tip cijevi su ti potrebne.

Prikaži više
20 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe