Ulja i maziva

Ulja i maziva su praktično neophodna u svakoj radionici i dio su svake auto-opreme. Obično ih koristimo za automobile, jer ulja i maziva, pored ostalih karakteristika, imaju i osobine čišćenja, pa posljedično i čišći motor što omogućava i njegov bolji rad.

Odaberi odgovarajuće ulje i mazivo za svoje različite strojeve ili čelične hobije, uzmi u obzir modernu tehnologiju koja osigurava održiv nivo kvalitete, čime se povećava trajanje proizvoda i smanjuje broj zamjena motornog ulja ili maziva. Ako želiš direktno ubrizgavanje goriva kod različitih trgovina ili proizvođača pripazi na narednu karakteristiku. Svakako da direktno ubrizgavanje ima pozitivan efekt na motor radnog stroja, jer poboljšava njegovu snagu, a istovremeno povećava okretni moment pri nižim brojevima okretaja, i na taj način smanjuje potrošnju goriva i povećava radnu temperaturu. Da bi to bilo moguće, prije kupovine izabranog proizvoda obrati pažnju, da li ulja i maziva pružaju zaštitu i postojanost čak i pri visokim temperaturama. Posljednja stavka na listi prioriteta za kupovinu je, optimalna toplinska zaštita koja omogućava duži radni vijek motora, uz sigurno podmazivanja vitalnih dijelova čak i u hladnijim situacijama.

Pored svih navedenih i predloženih kriterija, po kojima možeš izabrati odgovarajuće, adekvatno i kvalitetno ulje ili mazivo, dobro provjeri viskoznost, kao i količinu u ambalaži koju trgovine imaju u svojoj ponudi. U skladu s tim usporedi cijene i obavi kupovinu sa najvećim zadovoljstvom. Da bi ti sve bilo malo lakše, na internet portalu Jeftinije.hr smo ti pojednostavili odluku i pripremili široku ponudu brojnih ulja i maziva, i među spomenutom kategorijom ćeš sigurno pronaći ono koje sigurno neće iznevjeriti tvoj motor, stroj ili čelični hobi.

više
Savjeti 0
16 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.