Podloške

Podloške su odlična zaštita i sigurnost za brojne matice, a time donose bolju kontrolu vijaka i navojnih šipki. Ako želiš postići ovo posljednje, onda za sebe i svoje radove osiguraj najpogodnije podloške. One se prvenstveno razlikuju po vrsti i namjeni i uključuju one ravne , nazubljene, široke, kao i one sigurnosne, elastične i kvadratne. Podloške razlikujemo i prema dimenziji, ali obrati pažnju i na materijal. Tipično su napravljene od plastike, običnog ili nehrđajućeg čelika, najlona ili mesinga.

Prije nego što odeš u kupovinu provjeri kakve podloške i od kojeg materijala ti trebaju, zatim provjeri i adekvatnost matica da bi bile prilagođene po obliku i veličini. Ovo je izuzetno važno jer zbog nepravilnih podložaka ne možeš osigurati smanjenje trenja, sprečavanje curenja iz izolacije i gubljenje veze između matice i podloške. Također, neadekvatnim izborom ne smanjuješ pritisak i ne povećavaš brtvljenje.

Kao što možeš primijetiti, izbor podloške je važniji nego što izgleda na prvi pogled. Pored matice povećava opremljenost i poboljšava stabilnost vijka i navojne šipke. Priušti sebi kompletan set ručnog, radnog alata, koji ćeš da zaokružiš pažljivo izabranim maticama i adekvatnim podloškama. Uštedi vrijeme provedeno u šetanju po trgovačkim centrima i zaštiti se od sve veće i enormne količine različitih proizvođača alata, dodatak i njihovih sastavnih dijelova. Pregledaj i usporedi podloške među sobom i izaberi one, koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodan pribor i dopuna vijcima, navojnim šipkama i maticama na svakom koraku i u svakom poslu.

više
Savjeti 0
3665 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.