Rezne ploče

Nema majstora ili majstorice koji se tokom popravaka u kući, garaži, vrtu ili na automobilu nisu susreli sa rezanjem različitih materijala. Obične škare često zbog velike i teške površine ne dolaze u obzir, a kako dodaci za kuću i vrt nisu neuništivi, oni vremenom slabe, troše se i na taj način se smanjuje njihova efikasnost. Da bi se ovo izbjeglo i da bi alat i dalje nastavio da omogućava točne, precizne rezove, kupovinu dodataka za rezanje završi nabavkom ploča za rezanje, kao što su one za rezanje drveta, metala i betona .

Rezne ploče su više nego odlična pomoć, dodatak mašinama za rezanje cijevi, drveta, metala, kartona, kao i nehrđajućeg čelika i drugih čvrstih materijala. A da bi osigurao pravu kvalitetu za željenu površinu, materijal ili dio, saznaj kakva je ploča za rezanje prikladna za nju. Npr., za metal i nehrđajući čelik su svakako prednost tanke, ali i visoko kvalitetne rezne ploče srednje tvrdoće, koje su napravljene za uređaje sa malim opterećenjem, koje se malo habaju i troše malo energije. Također, među kriterijima na osnovu kojih se odlučuješ za odgovarajuće, prikladne, čvrste i efikasne rezne ploče, trebaš uvrstiti i izdržljivost, postojanost i dugotrajnost, kao i gore spomenuti tip, pa dimenzije ploča za rezanje, koja će se potpuno prilagoditi i uklopiti u uređaj za rezanje. Ne zaboravi ni na otvor reznih ploča, debljinu i maksimalan broj okretaja.

Na internet portalu Jeftinije.hr pokušavamo da ti olakšamo kupovinu, uštedimo vrijeme šetanja po raznim trgovačkim centrima i štitimo te od konfuzne, sve veće količine raznih proizvođača, poznatih marki, trgovina i posrednika ručnog, radnog alata. Pregledaj i usporedi rezne ploče među sobom po kvaliteti, cijeni, višestranoj upotrebi i funkcionalnosti, kapacitetu, kao i već spomenutim parametrima. Izaberi one koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodan dodatak za svakom koraku i tvom uređaju za rezanje korisna pomoć, a tebi će osigurati sigurnost, zaštitu i otpornost na lomove reznih ploča.

više
Savjeti 0
794 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.