Spajalice i klinovi

Kompletna oprema u radionici i kompletan alat za besprijekoran rad u kući, vrtu i njihovoj okolini uključuje korisne i apsolutno neophodne spajalice i klinovi. Kao i kod ostalog alata i opreme za rad, dodataka, sastavnih dijelova i ovdje treba pripaziti na karakteristike spojnica i klinova, koji će osigurati da brzo, pouzdano, efikasno i prije svega sigurno popraviš, napraviš, sastaviš i spojiš različite materijale i površine. Spajalice i klinovi su idealni za pravljenje ormara i ostalih dijelova namještaja, kao i za vješanje raznih zidnih satova, ukrasnih slika, kalendara i ostalih drangulija na zidove kuća i stanova, kao i radionica, garaža i podruma.

Pri izboru pravih , odgovarajućih spajalica i klinova treba uzeti u obzir visinu, širinu i tip spajalice odnosno klina, a ne smiješ zaboraviti ni debljinu. Najbolji način za izabrati adekvatnu spajalicu za svoje nove ili postojeće komade namještaja je sa odgovarajućom dimenzijom i debljinom klina kojom ćeš sastaviti ormar, pričvrstiti policu i druge dekorativne elemente efikasno, jednostavno, brzo i sigurno. Da bi spoj zaista bio siguran biraj samo čvrste i kvalitetne materijale od kojih su spajalice ili klinovi napravljeni i na taj način osiguraš sigurnost i zaštitu od mogućeg krivljenja, kao kod čavla.

Kausporediti ponudu brojnih proizvođača, trgovina i posrednika ručnog alata i opreme za kuću i vrt, pogledaj sve njihove pogodnosti i prilagodi potrebnu količinu odabranih spajalica i klinova. Tako npr., možeš po istoj cijeni kod jednog dobavljača dobiti veći komplet ili ekstra dodatak za alat, kao i plastičnu kutiju za čuvanje spajalica i klinova. Sve ovo i više smo pripremili za tebe na najvećoj usporednoj ponudi za pregledanje na jednom mjestu Jeftinije.hr.

više
Savjeti 0
112 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.