Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Ostali dodaci

(3384 proizvoda)

Pod kategorijom ostali dodaci i potrošni materijal možeš pronaći sve što u kategorijama za radionicu, alate, dodatke za održavanje kuće i vrta nisi mogao pronaći. Pregledaj najveći portal za uspoređivanje na internetu Jeftinije.hr, što od ostalih dodataka i potrošnog materijala nemaš, ili što bi ti narednih dana moglo biti pri ruci. Pokušali smo ti olakšati rad prilikom izbora i kupovine, pa smo na jednom mjestu izabrali najbolji kvalitetu i najbolju cijenu i sa njima povezane poznate brandove opreme za kuću i vrt.

U okviru ostalih dodataka i potrošnog materijala možeš npr. pronaći razne dihtunge, vijke, podloške, gumene nosače, vezice, pa razne komplete i setove matica, navrtki, spužvi za poliranje, razna ulja i maziva, brusno kamenje, brusne diskove i druge sitnice, pogodne za lakše, efikasnije i brže brušenje i poliranje. Tu su i drugi dodaci i potrošni materijal, namijenjen za farbanje, bušenje, rezanje, savijanje i drugo što spada pod ovu kategoriju. Zaista, svi mali elementi na koje često ne pomislimo, a mnogo pomažu prilikom obavljanja odgovarajućih poslova za uređenje kuće, stanova, vrta, garaže, radionice ili terase.

Prije nego što se konačno odlučiš za neki od ostalih dodataka ili potrošnih materijala, pažljivo pogledaj njegove dimenzije: visinu, dužinu, širinu, dubinu, a pažljivo provjeri i u kojim mjernim jedinicama su predstavljeni. Također, obrati pažnju na kvalitetu materijala i preciznost izrade, pa težinu, oblik, trajnost, stabilnost i kapacitet. Svaki majstor ili majstorica u svojoj kući zaslužuju samo najbolje dodatke, koji će osigurati siguran, jednostavan i brz, a kvalitetan rad.

Prikaži više
3384 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe