Zaštita za visinske radove

(210 proizvoda)

U vinogradarstvu, hortikulturi i poljoprivredi uopće puno poslova i obaveza se obavlja na visini. Zbog toga brzo možemo izbjeći mnoge opasnosti, kao što su padovi, modrice i udarci. Da bi se što efikasnije zaštitio i izbjegao povrede preporučljivo je da pribjegneš visinskim zaštitama.

U visinsku zaštitu spada razna zaštitna oprema koja uključuje npr.: sigurnosne pojaseve, karabinjere, visinske sigurnosne sisteme, sidrišne sisteme i stative. Stativ može efikasno zaštititi od pada, sastavljen se posebno odnosi na spasilačke vile i visinskih sigurnosnih uređaja. Kod raznih visinskih zaštita izuzetno je važno da pažljivo pratiš pravila uređaja o sigurnim visinama, sigurnosnom pojasu, vezivnim elementima, karabinjerima i fiksatorima. Da bi se maksimalno osigurao od nesreća, nabavi najkvalitetniju proizvode za visinsku zaštitu. Materijal od kojeg su napravljeni mora biti izuzetno jak i masivan, jer samo na taj način možeš osigurati adekvatnu stabilnost i nosivost.

Ukoliko imaš sve navedene visinske zaštite, provjeri da li je to tako u sljedećim dijelovima opreme i dodacima. Za razne poljoprivredne, voćarske, kao i vinogradarske i druge radove na visini (npr. na krovu) u širokoj upotrebi su polustatički sigurnosni konopi, pa sigurnosni kompleti sastavljeni od konopa, vezivnog elementa i uređaja za spuštanje. Od nesreća koje nikada ne spavaju, dodatno se zaštiti sa kacigom, rukavicama za rad sa konopom, držačima konopca, sjedištima ili prsnim pojasevima i drugim.

Prije nego što se udaljiš od tla i počneš sa visinskim radom, osiguraj sebi visinsku zaštitu koja osigurava najveći stupanj sigurnosti i zaštite. Da ispunjavanje zadataka ne bi spriječili neočekivani padovi, modrice i udarce, oni se trebaju odvijati neometano i bez straha.

Prikaži više
210 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe