Respiratorna zaštita

Pri obavljanju određenih poslova u zatvorenom prostoru kuća i stanova ili u njihovoj okolini, u vrtu, vinogradu, voćnjaku, gradilištu i drugim mjestima, prije svega treba voditi računa o vlastitoj sigurnosti i zaštiti. Zaista, kao što izreka kaže nesreća nikada ne spava, zato se treba zaštititi i preduhitriti je. Poseban oprez nije suvišan kada je u pitanju rad koji može ugroziti respiratorni sustav. Da bi se izbjeglo trovanje ili udisanje štetnih plinova i materija, saznaj kakva vrsta zaštite dišnih puteva ti je potrebna.

Među zaštitu dišnih organa spadaju između ostalog i maske. Pošto je od izuzetne važnosti za sigurnost, savjesni je odmah kupuju i uspoređuju samo najbolje. U posljednje se ubrajaju one koje osiguravaju dva filtera, koje omogućavaju izuzetno nizak otpor pri disanju, a istovremeno osiguravaju uravnoteženost spomenute maske ili polu maske i samog filtera na njoj. Svakako prednost predstavlja i napredni sistem, koji osigurava izuzetnu lakoću maske i koži prijatan anti alergijski termoplastični materijal, a masku ili polumasku zaokružuje i remen za glavu.

Da kupovina zaštite za disajne organe ne bi bila prenagljena i neefikasna, pažljivo pregledaj oznake o stupnju zaštite, koja svakako treba biti što veća i ovisiti o filteru. Pripazi i na težinu i veličinu da bi se dobro prilagodila tvom licu. Suviše velika i/ili premala maska ili respiratorna zaštita lako može umanjiti konačni efekt, odnosno da uopće ne pruža zaštitu, zbog čega je veoma važna veličina.

Zaštiti svoje zdravlje, jer samo to vodi dalje do kvalitetnog i efikasnog rada. Da završavanje poslova ne bi spriječilo curenje toksičnih plinova, koji mogu dovesti i do trovanja ili do teškog disanja i otkazivanja organa. Za zaštitu dišnih organa pažljivo isprati sve savjete i polako i promišljeno usporedi brojne proizvode. Samo na taj način možeš opasan i zahtjevan posao obavljati neometano i potpuno bez straha.

više
Savjeti 0
208 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.