WC daske

Dok su wc školjke, ormarići, umivaonici, tuš kabine i kade dugotrajne i postojane, wc daske se mnogo brže troše i lome, pa zato zovu na zamjenu. Ukoliko se i ti susrećeš sa takvim situacijama, provjeri koliko te velika ponuda, a samim tim i teška odluka kod izbora wc daske čeka u trgovinama. A da ti kupovina ne bi bila previše teška, pripremili smo ti neke jednostavne, ali korisne savjete da bismo ti olakšali izbor.

Prilikom izbora wc daske nije bitan samo izgled, već postoji mnogo više elemenata koji bi trebali popuniti listu prema kojoj se odlučuješ za pravu. Naime, kvaliteta materijala povećava izdržljivost i dugotrajnost wc daske. One mogu biti od plastike, keramike, njihovo zatvaranje može biti sporo, meko ili klasično. Odluči se na osnovu materijala, načina zatvaranja, kao i na osnovu dimenzija, oblika, debljine, a svakako wc daska treba biti i odraz ukusa, želje i sklonosti. Čak i wc daske mogu imati dekorativnu funkciju i na taj način da upotpune cjelokupnu sliku kupaona. Može biti glatka, sjajna, jednobojna, šarena, sa motivima, koji su popularni među klincima, a mogu biti i sa 3D motivom. Ukoliko si od onih koji žele osigurati sveobuhvatnu, usklađenost svih prostorija sa opremom i namještajem, lako možeš pronaći wc dasku koja će se uklopiti u tu sliku. One mogu biti, kao što je već spomenuto, sasvim tradicionalne, klasične i u bezvremenim oblicima i bojama, kao i moderne sa nešto oštrijim rubovima i u raznim nijansama, ali su i dalje najpopularnije klasične bijele keramičke.

Na Jeftinije.hr smo ti pripremili raznovrsnu ponudu za uspoređivanje opreme za kupaona hrvatskih i stranih proizvođača, u koje spadaju kupaonski ormarići, kupaonske slavine i ogledala, a naravno i omiljene wc daske i poklopci. Pobrini se za jednostavan izgled i dizajn svog kupaonskog kutka, koji će odražavati tvoj ukus i preference, a time osigurati veliku radost prilikom sređivanja, tuširanja i osobne higijene, kako tebi, tako i tvojim najbližima.

više
Savjeti 0
73 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.