WC školjke i pisoari

(456 proizvoda)

Da li si u fazi kupovine nove opreme, renoviranja ili opremanja svoje kupaone ili WC-a u kući ili stanu? Na prvom mjestu svakako trebaš razmisliti od wc školjci i pisoaru, koji u svakoj kupaoni ili wc-u predstavljaju neophodan element. A pošto wc školjke i pisoare ne želiš mijenjati u kratkom roku, prije konačne kupovine, saznaj na što sve moraš obratiti pažnju da ti kupovina ne bi bila prenagljena. Prilikom biranja nove wc školjke i/ili pisoara, primarna je, kao i kod ostalih komada namještaja i elemenata, dimenzija. Budi oprezan kod prilagođavanja dostupnog prostora, a na spisak prioritetnih svojstava treba dodati i materijal, kvalitetu i način montaže. Možeš birati podne, stojeće, viseće i zidne wc školjke ili pisoare, ali i setove u raznim kombinacijama.

Ako si jedan od onih koji najviše žele pružiti sveobuhvatnu, usklađenu sliku svojih prostorija, lako možeš prilagoditi opremi i namještaju wc školjku i pisoar i time uskladiti sliku svoje kupaone. Mogu biti totalno tradicionalni, klasični i u bezvremenskim bojama i oblicima, ili u novijim trendovima koji diktiraju malo oštrije linije. Čak i boje modernih wc školjka i pisoara mogu biti potpuno drugačije, ali je i dalje najpopularnija bijela keramika visokog sjaja.

Da bi ti izbor među brojnim raznolikim wc školjkama i pisoarima bio malo lakši, imamo za tebe i tvoju kupaonu, prepravljene ili potpuno nove elemente u najvećoj usporednoj ponudi brojnih proizvođača i brandova kupaonske opreme. Sa samo nekoliko klikova na internet stranici Jeftinije.hr izaberi za sebe i svoju kupaonu najpogodniju wc školjku i/ili pisoar.

Prikaži više
456 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe