Sprejevi

(18 proizvoda)

Spadaš među stvaralačke, tehničke i/ili kreativne osobe? Onda sigurno tvoja zbirka alata i dodataka za održavanje kuće i vrta predstavlja velika količina raznih boja i sprejeva. Posljednji su idealni dekorativni pribor za uređivanje, promjenu i obogaćivanje prostora, a svakako su pogodni i za upotrebu na otvorenom. Osim za dekoraciju sprejevi se koriste i za tehničku stranu posla, jer se sa njima garantira dugotrajna zaštita metala prskanjem sloja po metalu i time stvaranjem otpornosti na vodu, sol, koroziju i drugo. Inače, građevinari i šumari koriste sprejeve u svrhe označavanja. Znači: namjena spreja je raznolika, pa prije nego što se odlučiš za omiljenu boju ili nijansu, razmisli u koje svrhe ćeš ga koristiti.

Kod tehničkih sprejeva prilikom izbora prvenstveno obrati pažnju na spomenutu svrhu. Pretpostavimo da postoje sprejevi koji djeluju protiv vlage, i oni stvaraju snažan zaštitni sloj, koji štiti površinu od kapi vode. Inače tehnički sprejevi djeluju i protiv korozije, i predstavljaju najkvalitetniju i trajnu zaštitu u najekstremnijim situacijama i uvjetima. Također, sa takvim sprejevima lako možeš podmazati razne alate i materijale, čime se omogućava oslobađanje međusobno povezanih dijelova i štiti od hrđe. Odlično su rešenje i za čišćenje masnih mrlja, tvrdokornih ostataka lijepila, kao i katrana.

Ukoliko te više od tehničkih poslova zanimaju dekorativni, kreativnost i slikovitost tvog prostora, objekta i stvari, odluči se za sprejeve u boji bez mirisa. Izaberi potpuno proizvoljno, prepusti se mašti i kreativnosti, ostavljajući potpuno slobodan put, uzimajući u obzir samo jednostavnost, količinu i tehničke karakteristike. U posljednje ubrajamo i one sa brzo ili sporo-sušećim sprejom, kao i one sa visokom ili niskom snagom pokrivanja.

Ukoliko tvoje stvari, motore ili alate napadne korozija, pa se onemogući rad njihovih pokretnih dijelova, metalnih površina ili dijelova u kontaktu sa vodom, nabavi u svojoj radionici, garaži ili radnom mjestu adekvatan tehnički sprej. Ako nemaš strpljenja za dekoraciju i obogaćivanje prostora, raznih betonskih i drugih površina, možeš izabrati iz široke ponude sprejeva u boji i na taj način oživiti svoju kreativnost i razigranost.

Prikaži više
18 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe