Četke

Da li je tvom domu ponovo došlo vrijeme za farbanje soba? Da li voliš šarenilo i raznolikost kuće ili više voliš bijelu klasiku, a time i optičko uvećanje pojedinih dijelova kuće ili stana? Kakav god da je tvoj odgovor, sigurno znaš, da je farbanje jedan od najčešćih poslova radi održavanja kuće lijepom i urednom. Ako si već izabrao boje i nijanse, provjeri kakve četke su ti potrebne, da bi ti farbanje bilo efikasno, brzo i zabavno.

Četke koje se koriste za boje, lakove, premaze i ulja su za višestruku upotrebu. Zbog njihove raznolikosti možeš ih upotrebljavati u svakom koraku, ali za pravilno farbanje potrebna je adekvatna i odgovarajuća veličina četke. Među njih spadaju manje, tanje, kao i velike i deblje, pa radijatorske, robusne, napravljene od umjetnih ili prirodnih dlaka.

Zato se prije kupovine fokusiraj na namjenu nove četke, da li je farbanje, što je već spomenuto najčešći zadatak, a pošto je svaki situacija drugačija, dobro je nabaviti neki set, odnosno komplet različitih četki. Ipak pored toga uzmi u obzir i način upotrebe (za osobnu i/ili profesionalnu upotrebu), otpornost na razne razrjeđivače, lakove, masivne i agresivne kemikalije i drugo. Debljina i težina također igraju važnu ulogu prilikom izbora prave četke. Samo na taj način ćeš raditi brže, efikasnije i lakše, a poslovi će biti lakše završeni, ako četka ima ergonomski oblikovanu ručku, koja pored stabilnosti i ne klizanja nudi i veću udobnost pri radu.

Sa bojama se možeš igrati na tisuću i jedan način, zato svoju kreativnost pusti mašti na volju. A prije nego što je konačno latiš farbanja, pregledaj stranice Jeftinije.hr i za takve zadatke izaberi najbolje četke, koje će doprinijeti urednosti i »obojenosti« kako prostorija, tako i stvari.

više
Savjeti 0
25 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.