Potraži među prikazanim proizvodima

Četke

(21 proizvod)

Da li je tvom domu ponovo došlo vrijeme za farbanje soba? Da li voliš šarenilo i raznolikost kuće ili više voliš bijelu klasiku, a time i optičko uvećanje pojedinih dijelova kuće ili stana? Kakav god da je tvoj odgovor, sigurno znaš, da je farbanje jedan od najčešćih poslova radi održavanja kuće lijepom i urednom. Ako si već izabrao boje i nijanse, provjeri kakve četke su ti potrebne, da bi ti farbanje bilo efikasno, brzo i zabavno.

Četke koje se koriste za boje, lakove, premaze i ulja su za višestruku upotrebu. Zbog njihove raznolikosti možeš ih upotrebljavati u svakom koraku, ali za pravilno farbanje potrebna je adekvatna i odgovarajuća veličina četke. Među njih spadaju manje, tanje, kao i velike i deblje, pa radijatorske, robusne, napravljene od umjetnih ili prirodnih dlaka.

Zato se prije kupovine fokusiraj na namjenu nove četke, da li je farbanje, što je već spomenuto najčešći zadatak, a pošto je svaki situacija drugačija, dobro je nabaviti neki set, odnosno komplet različitih četki. Ipak pored toga uzmi u obzir i način upotrebe (za osobnu i/ili profesionalnu upotrebu), otpornost na razne razrjeđivače, lakove, masivne i agresivne kemikalije i drugo. Debljina i težina također igraju važnu ulogu prilikom izbora prave četke. Samo na taj način ćeš raditi brže, efikasnije i lakše, a poslovi će biti lakše završeni, ako četka ima ergonomski oblikovanu ručku, koja pored stabilnosti i ne klizanja nudi i veću udobnost pri radu.

Sa bojama se možeš igrati na tisuću i jedan način, zato svoju kreativnost pusti mašti na volju. A prije nego što je konačno latiš farbanja, pregledaj stranice Jeftinije.hr i za takve zadatke izaberi najbolje četke, koje će doprinijeti urednosti i »obojenosti« kako prostorija, tako i stvari.

Prikaži više
21 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe