Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Boja

Lopatice

(46 proizvoda)

Da li je u tvojoj kući došlo vrijeme za ponovno farbanje? Ili se učiš zidarskim i piturskim poslovima? Kako god bilo, znaš da je farbanje kao i dozidavanje jedan od najčešćih poslova za održavanje lijepe i uredne kuće. Ako si već izabrao boje, nijanse i četke, razmisli, da li ti za efikasno, brzo i zabavno farbanje, kao i zidanje ili dozidavanje, treba špatula (lopatica). Ukoliko je odgovor potvrdan, brzo provjeri, što smo ti pripremili u novoj ponudi na najvećem internet portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr. Tu ćeš pronaći veliki broj proizvođača, trgovina i posrednika i priznatih brandova alata, uređaja za kuću i vrt, uključujući tu i spomenute lopatice.

Pod spomenutom kategorijom zidarskih lopatica možeš pronaći i dobro poznate ravnalice i zidarske žlice, pri čemu je za donošenje odluke o kupovini od velikog značaja dužina, širina i visina, kao i ergonomski dizajn, prilagođena i dobro oblikovana ručka. Samo na taj način ćeš raditi brzo, efikasno i bez napora, a istovremeno nećeš otežavati i bespotrebno se zaustavljati. Iste parametre uzmi u obzir i kaodlučiti za spomenuto uređenje fasade. U te svrhe se koristi i veća špatula pod nazivom fasadna špatula. Obično su metalne, ali materijal možeš prilagoditi svojim potrebama, željama, prethodnim znanjem ili fizičkoj kondiciji.

Inače kao i sa ostalim alatom za kuće i vrt, i ovdje se prilagođavaš namjeni i vrsti upotrebe. Imaj na umu da lopatice (špatule) mogu biti u raznim oblicima, pa je zbog svoje fleksibilnosti prilagodljiva za različite radove. Tako se npr., za fuge upotrebljava špatula užim srednjim dijelom, za još veću preciznost i oštrinu se koriste zidarske žlice, moderna tržišna ponuda donosi i kutne špatula, zidarske žlice sa širokim krajem, pa špatule za gips i tako dalje.

Prikaži više
46 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe