Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Boja

Cilindri

(32 proizvoda)

Da li se u narednim danima ili tjednima spremaš za farbanje prostorija, preuređenje i osvježavanje kuće, stana ili njihove okoline? Vjerojatno već znaš da je farbanje jedan od najčešćih poslova u kući za održavanje lijepog i urednog doma. Ako već imaš izabrane boje i nijanse, kao i četke i kante, zaštitne folije, provjeri da li ti je potreban i novi valjak, sa kojim će ti farbanje biti efikasnije, brže i zabavnije, a istovremeno ćeš zbog njegove praktičnosti izbjeći i kapanje velike količine boje.

Valjci su kao i četke za svestranu upotrebu. Zbog svoje raznolikosti može se koristiti na svakom koraku, a za adekvatno i odgovarajuće farbanje će ti trebati i odgovarajući i pogodan oblik valjka, jer tu važnu ulogu igra i veličina, odnosno površina valjka. Naime, za brzo farbanje većih površina su pogodniji malo veći valjci, a ta preciznije obavljanje posla je pogodniji onaj manji valjak. Osim toga, uzimajući u obzir njegovu praktičnost upotrebe (za kućnu i/ili profesionalnu upotrebu), otpornost na različite otopine, lakove, teške, odnosno agresivne kemikalije i slično. Također debljina i težina, odnosno lakoća valjka igra važnu ulogu prilikom izbora pravog. Jedino tako će rad biti brži, efikasniji i lakši, a zadaci će se lakše završavati ako valjci imaju ergonomski oblikovanu ručku, jer pored stabilnosti i ne klizanja one omogućavaju i veću udobnost pri radu.

Farbanje može biti vrlo zabavan posao kojim se može baviti cijela obitelj. A da bi ta vrsta posla osigurala i užitak, udobnost i zabavu, sebi i svom majstoru, odnosno majstorici osiguraj kako one male, tako i one velike četke i/ili valjke, sa kojima će prostorije brzo dobiti nove, svježe boje. Po završetku zabave sa farbanjem, valjcima je neophodno osigurati odgovarajuću čistoću i održavanje. Jedan savjet: prije ispiranja valjka, zaštiti ga preko noći tako što ćeš ga umotati u alu foliju.

Prikaži više
32 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe