Kablovi i produžeci

Kako povezati domaće komponente? Trebaš točno određeni kabel i želiš ga čim prije naći? Ovdje je to moguće. Ponuda kablova je uistinu široka i zanimljiva, pregledaš li ponudu prije kupnje naći ćeš proizvode koji pašu tvojim elektronskim uređajima.

Na raspolaganju su brojni kablovi kao na primjer HDMI i različiti komponentni kablovi, kablovi za gitare, pegle, prijenosnike te brojni produžeci.

Šarolika je ponuda zaštite koja osigurava da vaše elektronske uređaje ne uništi preopterećenje strujom. Imaju jednog ili više zaštitnih utora odnosno utičnica gdje možeš uključiti različite uređaje kao što su telefoni, televizije, audio sustavi...

Popularni su također HDMI kablovi koji omogućuju kvalitetan prijenos slike i zvuka. Činjenica je da nisu svi kablovi jednako vrijedni jer se pri upotrebi nekih uništavaju slika i zvuk. HDMI kabel se koristi za povezivanje televizije s kompjuterom, Play Stationom i sličnim uređajima. Osim običnog HDMI kabela postoji još mini HDMI.

Kablovi za prijenosnike su za vlasnike takvih uređaja neophodni jer omogućuju povezanost prijenosnog računala s punjačem kojeg uključiš u struju. Preko kabela možeš bateriju u svojem kompjuteru napuniti i potom ga određeno vrijeme koristiti bez električne energije. Kabel povezan s punjačom ti omogućuje korištenje prijenosnika s neposrednim punjenjem na struju.

Naći ćeš i kablove koji se koriste za različite svrhe, recimo kablove za gitaru koji omogućavaju djelovanje električnih gitara ili kablove za peglu te brojne druge.

Pri kupnji moraš paziti da su kablovi primjereni i da odgovaraju uređajima za koje su namijenjeni. Samo za primjer: starije televizije nemaju utor za HDMI kabel pa je taj kabel u, tom slučaju, nepotreban.

više
Cijena
MIN MAX

Brand

Ne propusti

Bespeco BSMA500

u muziker.hr

73,00 KN

(~ 9,69 EUR)

Newtop Aux kabel Audio 3.5mm M/M 1m

u TelFixPlus.hr

67,81 KN

(~ 9,00 EUR)

Savjeti kod kupovine

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
1335 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe