Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Vrsta pribora

Pribor za lijepljenje

(5 proizvoda)

Gotovo da i nema majstora ili majstorice koji se nisu uhvatili u koštac s raznim zadacima, a da im nije bilo potrebno posegnuti za ljepilom. S njima lijepimo, učvršćujemo skoro na svakom koraku, unutar kuće i stanova, kao i izvana, u vrtu, radionici i / ili garaži. A da bi lijepljenje bilo brzo, jednostavno, učinkovito i zabavno, potrebno je osigurati sav potreban pribor za lijepljenje. Na našoj internet stranici Jeftinije.hr što se sve od pribora nudi i na što obratiti pozornost da bi tvoj dom uistinu bio besprijekorno uređen.

Među priborom za lijepljenje možeš pronaći pištolj za ljepilo gdje moraš pripaziti da je njegovo kućište čvrsto, ali i jednostavno za korištenje, gdje između ostalog pomaže i ergonomska drška koja omogućuje optimalan prijenos energije. Uzmi u obzir i količinu koja stane u spremnik te njegovu težinu da bi posao mogao obaviti brzo i bez napora. Osim toga, svoju kolekciju pribora za lijepljenje možeš nadopuniti s pištoljem za poliuretansku pjenu, kod kojeg vrijede isti kriteriji za kupnju kao i kod prethodno opisanog pištolja za ljepilo, naravno, tu su i neizostavna ljepila (različite vrste i namjene), pištolj za vruće lijepljenje (na primjer, s voskom, koji je najpoznatiji po ukrasima i omatanju poklona, kao i učvršćivanju različitih dijelova komada namještaja ...), ručni silikonski pištolj bez zubaca, zaštitna traka, adapter za montažnu pjenu, ljepljivi štapići, najloni, paste za čišćenje ruku i još mnogo toga.

Neka ljepilo bude tvoj zaštitni znak i iznimno praktičan prijatelj koji će lijepiti stvari i obavljati popravke prije nego što potpuno ne potroše. Neka ljepila su moćna i jaka, stoga posebnu pozornost obrati na svoje zdravlje. Pripazi na oznake i upozorenja na pakiranju i u poslu s posebno agresivnim ljepilima koristi zaštitne rukavice. Pored ljepila i zaštitnih rukavica osiguraj i ostali pribor za ljepila, s kojima ćeš poslove još lakše i brže obavljati.

Prikaži više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe