Sobna vrata

Vrijeme je da tvoja kuća ili stan dobiju novi izgled i nova unutarnja vrata? Obogati unutrašnjost svog doma sa tebi omiljenim sobnim vratima, a da ti odluka između vrlo raznolike ponude na tržištu ne bi bila previše teška, Jeftinije.hr stranica nudi ti veliku ponudu unutarnjih vrata brojnih proizvođača, brandova i trgovina. Međusobno ih usporedi i uhvati najbolju kombinaciju kvalitete i cijene, a u isto vrijeme uštedi vrijeme potrebo za šetnju trgovačkim centrima i oslobodi se frustracije i konfuzije među policama. Kod nas na jednom mjestu, osim usporedbe, možeš dobiti sve relevantne informacije o svakom proizvodu.

Trenutno, najprodavanija i najpopularnija među potrošačima su unutarnja vrata, izrađena od visokokvalitetnih drvenih vlakana, koja su otporna i dodatno zaštićena od vlage. Tako neka vrata imaju na rubovima zalijepljene velike naljepnice koje pružaju obnavljanje prilikom oštećenja. Ali pazi, jer neki proizvođači na vrata stavljaju tanki sloj furnira, koji sprječava dobro krpanje u slučaju ogrebotina, oštećenja ili drugih nesreća, te oštećenje na vratima ostaju vidljiva.

Stoga najkvalitetnija unutarnja vrata su ona na osnovi MDF-a, koja su mnogo trajnija u usporedbi s onima koja su izrađena na osnovu iverice. Vrata od MDF-a su izrađena od tankih drvenih vlakana koja se međusobno izvrsno spajaju, dok se iverica sastoji od otpadnih dijelova celuloznog drveta. Osim materijala i što veće trajnosti, pri odabiru najboljih sobnih vrata obrati pozornost na dimenzije, mogućnost otvaranja u sredini okvira i mogućnost obrnutog otvaranja. Također, neki proizvođači nude unutarnja vrata s mogućnošću požarne, toplinske i zvučne izolacije. Ako trebaš, možeš ovdje pronaći i tavanska i klizna unutarnja vrata i pregrade.

više
Savjeti 0
19 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.