Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Materijal okvira

Širina (cm)

MIN MAX

Visina (cm)

MIN MAX

Prozori

(89 proizvoda)

Pored svih vrsta izolacija, koje se trenutno nude potrošačima na tržištu, za grijanje i održavanje željene odgovarajuće temperature unutar kuće brinu se kvalitetni prozori. Dakle, ako je u tvojoj kući ili stanu vrijeme za promjenu prozora, pregledaj raznovrsnu ponudu na Jeftinije.hr, usporedi razne brandove i proizvode, a sebi i svom domu pruži najbolje i najkvalitetnije prozore, kroz koje ćeš svaki put ugodno promatrati okolinu.

Ako si ljubitelja estetike, prozore prilagodi ukupnoj slici kuće ili stana. Ako preferiraš klasiku i bezvremenost posegni za jednostavnošću dizajna, a ako više voliš moderne trendove, svojoj kreativnosti daj potpunu slobodu. Kombinirati možeš različite oblike, materijale, kao i raznolike detalje, zaobljene ili komorne linije, zatamnjena stakla i sl.

Osim vanjskog izgleda, prozore odaberi na temelju kvalitete, potrebe za energijom, zaštite (toplinska, zvučna i protuprovalna). Isto tako, kod odluke važnu ulogu igra materijal izrade prozora. Drveni prozori pružaju posebno dobru izolaciju i mehaničku stabilnost, sa PVC prozorima lako postigneš preciznost u izgledu, odlična brtvljenje, zatamnjena i kristalno crna stakla, antikorozivne okvire, i tako dalje. Prije nego što kreneš na blagajnu i platiš nove prozore svoje kuće ili stana, dobro provjeri dimenzije te obrati pozornost na mogućnost isporuke i instalacije. Naime: odluku donesi polako i racionalno, tako da odabrani prozori budu kvalitetni te da imaju dobru kombinaciju trajnosti, sigurnosti i cijene i da tvom stanu posluže dugi niz godina.

Prikaži više
89 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe