Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Maks. protok zraka (L/h)

MIN MAX

Maks. usisna visina (m)

MIN MAX

Maks. tlak (bar)

MIN MAX

Hidrofori / hidropaki

(40 proizvoda)

Hidrofor je odličan i vrlo zgodan uređaj u svakom kućanstvu jer ga opskrbljuje vodom i predstavlja pomoćni sustav. Također iznimno važnu ulogu predstavlja pri osiguravanju sanitarne vode, koju dovodi iz bunara i cisterne, te ima ulogu stvaranja kontinuiranog pritiska vode. To je vrlo korisno kakoristiti WC, perilicu rublja i za navodnjavanje vrtova, travnjaka ili za zalijevanje biljke i vrta i balkonskog cvijeća.

Normalno hidrofori djeluju tako da nakon spajanja vodovoda na spremnik sa vodom potiskuju vodu u suprotnom smjeru prema smjeru korištenja. Prednost pri kupnji svakako predstavlja hidrofor čiji rad je tih, kućište crpke od čelika tako da je čvrsto i izdržljivo, robusno i visoke kvalitete. Današnje raznovrsno tržište hidrofora nudi sve bolju tehniku, mehaniku i napredne tehnologiju. Tako, na primjer, većina hidrofora ima iznimno kvalitetne tlakomjere, dodatnu toplinsku izolaciju, aluminijske navoje motora i mjerač te prekidač tlaka.

Prije nego se odlučiš za konačni izbor, još jednom provjeri tehničke karakteristike novog aparata. Usporedi međusobno hidrofore raznih brandova i modela, na primjer po rasponu napona, jačini odnosno snazi, maksimalnom protoku, dužini kabela, maksimalnom tlaku, kao i promjeru cijevi i promjeru priključka.

Dopusti nam da ti pomognemo pri pametnom odabiru. Na našim stranicama na Jeftinije.hr pripremili smo ti hrpu različitih proizvođača uređaja u kategoriji koja uključuje hidrofore. Sa samo nekoliko klikova možeš na temelju gore navedenih i opisanih kriterija, odvojite prikladne i neprikladne, te izabrati najbolji hidrofor za svoj dom koji će te opskrbljivati vodom dugo vremena.

Prikaži više
40 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe