Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Drenaža

(29 proizvoda)

Pribor za odvodnjavanje od najveće je važnosti za sigurno ispuštanje otpadnih voda i drugih tekućina. U ovaj pribor, između ostalog, spadaju kanali, koji su obično od lijevanog željeza s rešetkom koji odvode površinske vode iz dvorišta, biciklističke staze, pješačke staze i parking prostora, pomoću kanala i odgovarajućeg materijala koji ih povezuje. Međutim, da bi zaista učinkovito obavljali svoje zadatke, potrebno je osigurati rešetke i zaštitne premaze. Potonje zbog klimatskih promjena lako popustite, zato se dobro informiraj kako se nositi s takvim ili sličnim situacijama.

Pored kanala za odvodnjavanje koristi se i betonske cijevi, kao i potonji su namijenjeni za proizvodnju cijevnih kanala gdje vodonepropusnost nije uvjet. Također, betonske cijevi služe za izgradnju betonskih bunara i septičkih jama, gdje je onda potrebno osigurati vodonepropusnost kod spojeva. Dakle, ako betonske cijevi kupuješ za takve svrhe, pažljivo gledaj oznake vodonepropusnosti, spojeve i kvalitetu.

Odvodnjavanje uključuje dobro poznate betonske poklopce koji pokrivaju spomenute cijevi u izgradnji bunara i septičke jame. Cijev mora biti s otvorom prema dolje, a je najbolje da poklopci napravljeni s željeznom armaturom. Također, vodi računa o razredu opterećenja i dimenzijama za nastavke. Samo ih na taj način možeš namjestiti, podići i položiti na svoje pravo mjesto. U isto vrijeme svakako važnu ulogu imaju njihova težinu, promjer i debljina.

U kategoriji odvodnjavanja možete pregledati i usporediti razne osovine, pribor za odvodnjavanje i rešetke. Kod posljednjih posebno obrati pozornost na kvalitetu, izvedbu, čvrstoću, nosivost i stabilnost.

Prikaži više
29 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe