Vodovodni pribor

Vodovodni pribor je neizostavljiv u svakom kućanstvu jer je zadužen za besprijekoran rad i funkcionalnost vodovodnih cijevi. Svaki pojedini element vodovodnog pribora pronalazi svoje mjesto u tvojoj torbi, kutiji ili ormaru, jer je to jedini način da učinkovito rješiš mnogo vodovodne probleme. Također svoju uloga više nego učinkovito opravdavaju pri adaptaciji kupaonice, kao i kod čišćenja i stalnog održavanja savršeno čistih odvoda. S vodovodnim priborom možeš lako napraviti niz zadataka, uključujući mehaničko, visokotlačno čišćenje te sanaciju odvodnih i kanalizacijskih kanala i cijevi.

Među vodovodni pribor spadaju filter za vodu, čija je svrha također i za uporabu u kućanstvu, posebno za mehaničko čišćenje, a za neutralizaciju ili otklanjanje kamenca. Također, filter za vodu može učinkovito zaštititi od klora, pesticida, insekticida, dok istodobno popravlja miris i / ili okus vode. Potonji u pročišćenom stanju s vrlo snažnim filterom, također možeš koristiti za pitku vodu, kao i zaštitu slavina, perilice rublja, bojlera, cijevi i ostalih kućanskih aparata. Međutim, da bi ostvario željene ciljeve, odaberi samo najkvalitetnije filtere, pa na svakom proizvodu temeljito provjeri oznake za ulaz i izlaz, visinu, maksimalan radni tlak i maksimalna temperatura. Također, način brtvljenja predstavljati jedan od kriterija za kupovinu.

Kod vodovodnog pribora možeš naći spojke i priključke pa smo ti na internet stranici Jeftinije.hr pripremili sve potrebne informacije za tvoju pametnu kupnju. Na jednom mjestu možeš usporediti razne brandove, proizvođače i trgovine, pa samo pregledaj ponudu, usporedi i odaberi.

više
Savjeti 0
59 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.