Podne obloge

Da li razmišljaš o tome kako bi izgledao novi pod u tvojoj kuhinji, hodniku, spavaćoj ili dječjoj sobi? Ne možeš se odlučiti između različitih materijala i dizajna i ne znaš koji bi bio najprikladniji za tvoj dom? Ako su ti misli idu prema luksuznim podnim oblogama, možeš pročitati u nastavku, koji podna obloga je dobra za što i na što moraš paziti prije nego što se odlučiš naručiti ili kupiti nove podne obloge.

Široka ponuda na tržištu nudi podne obloge u mnogim oblicima, veličinama, debljinama i namjene. Stoga, prije konačnog odabira, obrati pozornost na mogućnosti ugradnje, funkcionalnost, te pripazi na izdržljivost i otpornost na razne tvari. Podne obloge su vrlo popularne zbog svog izgleda, mogućnosti kombiniranja i prilagođavanja različitim ukusima. Naime, ako si ljubitelj drveta, možeš odabrati neke od mnogih imitacija drva, za malo staromodnije savršeni su kamen ili metal, koji se kasnije lako prilagođavaju rubnjacima, trakama ili intarzijom.

Kod odabira podnih obloga obrati pozornost na lako čišćenje i održavanje, te antibakterijski sistem, pogodan za one koji pate od alergija, jer osigurava održavanje čistog i sigurnog poda. Proizvođači i mnogi dobavljači svojim proizvodima sve se više prilagođavaju zaštiti okoliša i ekologiji, pa pojedini materijali i specifično prilagođene strukture poboljšavaju kvalitetu zraka i omogućavaju manju potrošnju vode te smanjenu potrebu za primjenom agresivnih deterdženata i sredstava za čišćenje. Također PU zaštita sve je češći detalj podnih obloga koja im pruža dodatnu ekstremnu zaštitu na eventualna oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i struganje.

više
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Debljina (mm)

MIN MAX

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Zašto izabrati drvo kao osnovni materijal pokućstva

Drvo i drveni namještaj predstavljaju srce i dušu svakog doma i drvo se smatra najkorištenijim materijalom ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
15 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.