Ostale podne i zidne obloge

Učiš se preuređenju okolice kuće ili stana? Želiš svom dvorištu ili parkiralištu, vrtu ili terasi pružiti novi izgled? Ali ne znaš kakve vanjske podne obloge je najbolje izabrati? Nadamo se da ćemo ti sa slijedećim savjetima, barem malo olakšati konačnu odluku, a također na Jeftinije.hr možeš vidjeti i usporediti najveću ponudu proizvoda, te pročitati njihove najmanje pojedinosti i karakteristike.

U ostale podne i zidne obloge, između ostalog, spadaju i pluta, pvc podovi, linoleum, tepisoni. Pluto se obično koristi kao ukras na zidu, možeš birati između više različitih uzoraka, motiva, tekstura, boja koje svakom prostoru daju posebnu draž i dočaravaju jedinstvenu atmosferu. Provjeri da li su zidna pluta prethodno presvučena voskom, jer u takvim slučajevima, nije ih potrebno dodatno obraditi. Zidna pluta se također preporučaju kako bi se osigurala zvučna i toplinska izolacija, kao i za jednostavno čišćenje i održavanje.

Od ostalih podnih i zidnih obloga su također već spomenuti pvc pod, koji se ugrubo dijeli na homogeni i heterogeni. Prvi su obično jednoslojni ili višeslojni, istog sastava, boje i uzorka kroz cijelu oblogu. Heterogeni topli podovi izrađeni su od gornjeg sloja za hodanje i drugih slojeva koji se po uzorku razlikuju, te u isto vrijeme služe kao pojačanje. Prednost ove vrste podova je izbor boja, uzoraka, dizajna, tako da ih možeš vrlo lako prilagoditi cjelokupnom izgledu kuće. U isto vrijeme oni su izvrsni zbog svoje trajnosti, otpornosti na oštećenja, bakterije i klizanje.

Bez obzira na to koju podnu ili zidne oblogu odabereš (pluta, pvc podovi, linoleum, tepison) odaberi najbolju kvalitetu tako da možeš osigurati njihov životni vijek čak i više od deset godina. Za najbolje proizvode, dobro provjeri i usporedi našu pripremljenu ponudu i odaberi omiljenu zidnu ili podnu oblogu.

više
Savjeti 0
44 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.