Električni produžni kabeli i razdjelnici

Da li si upravo počeo provođenje i organizaciju produžnih električnih kabela u svom domu? Na stranicama Jeftinije.hr možeš pronaći sve električne kabele i žice, možete birati između raznih električnih produžnih kabela i razdjelnika. Pogledajte novu pripremljenu ponudu raznih proizvođača i trgovina i odaberi produžne kabele ili razdjelnike, koji će najbolje doprinijeti ugodnom osvjetljenju tvog doma, i svim aparatima i uređajima omogućiti odgovarajuće besprijekorno napajanje električnom energijom.

Prilikom odabira električnih produžnih kabela i razdjelnika, odaberi one koji su najsvestraniji i praktičniji, jer ćeš biti u mogućnosti napajati više električnih uređaja na jednom mjestu. Posebno korisno za putovanja ili izlete biti će oni koji će obavljati svoj posao što je učinkovitije moguće, stoga nabavi takve produžne kabele i razdjelnike koji su dovoljno dugo i mogu se prilagoditi brojnim, različitim situacijama. Među kriterijima za izbor najboljeg električnog produžnog kabela ili razdjelnika su prekidač i broj mjesta za uključivanje uređaja. Što više utičnica produžni kabel ili razdjelnik nudi, to više uređaja možeš istovremeno uključiti i koristiti.

Prije konačnog odabira produžnog kabela i razdjelnika, između različitih vrsta odaberi one koji će pružiti široku upotrebu, prikladnu instalaciju kao i slijediti najviše standarde kvalitete. Prednost svakako predstavljaju oni kabeli i razdjelnici koji imaju prekidač, ali također sadrže i dodatnu prenaponsku zaštitu. To znači da omogućuju zaštitu od udara groma i protiv naglog porast napona struje. Neki proizvođači električnih produžnih kabela i razdjelnika idu u korak s naprednom tehnologijom, pa pružaju još veću sigurnost na način imati signalno svjetlo koje ukazuje na ispravan rad prenaponske zaštite.

više
Savjeti 0

Ne propusti

781 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.