Prekidači, tipkala i utičnice

Opremi svoj dom sa brojnim prekidačima, tipkalima i utičnicama i osiguraj efikasno osvjetljenje i električan rad svih tvojih uređaja, istovremeno jedinstvenu sliku kompletne elektro opreme u kući ili stanu. Biraj među omiljenim prekidačima, tipkalima i utičnicama neki od prekidača sa jednim, dva ili tri tipkala, a možeš se odlučiti među termostatičkim prekidačima, prekidačima na dodir, pa među klasičnim, sigurnosnim ili LED utičnicama. Sve češće se na tržištu nude utičnice za komunikaciju i prijenos podataka i energetske stanice, koje pružaju naknadnu ugradnju i vanjske uređenje. Ukoliko više voliš moderne dizajne, suvremene smjernice elektro opreme diktiraju svjetla na dodir.

Prekidači, tipkala i utičnice mogu biti cjeloviti, integrirani u kućanstvo. Ukoliko više voliš klasiku, izaberi tipkala, prekidače i utičnice koji su vanvremenski i jednostavni u svima dobro poznatoj bijeloj boji. Ukoliko su ti bliže nove dizajnerske linije, bolji izbor su ti tamniji, asimetrični, okrugli ili mekani, zaobljenih linija prekidači, tipkala i utičnice, odnosno njihovi oblici ukrasnih okvira. Među ljubiteljima estetike i modernog postaju sve popularnije toplo sive, smeđe i druge nijanse tamnijih boja. Također, modernije smjernice prate napredak tehnologije, pa zato omogućavaju glatkoću dodira i izuzetnu udobnost i prijatnost za oči. Sa svojom elegancijom i atraktivnošću pored neophodnog prisustva i praktičnosti u kući ili stanu, osiguravaju i predstavljaju dekoraciju.

Ako sve gore navedeno nije dovoljno za najzahtjevnije ljubitelje najnovije tehnologije u ponudi su prekidači, utičnice i tipkala koji detektiraju i reagiraju na pokret. Ovim se postiže automatski bolja sigurnost i jednostavnija orijentacija u mraku. Neki trgovine osiguravaju proizvode koji se aktiviraju jednostavnim približavanjem na udaljenost od pet centimetara. Svemu tome može se dodati LED lampa, koja će se tako uklopiti tako što detektira direktno kretanje. U sveobuhvatnoj tržišnoj ponudi možeš pronaći i sve neophodnije USB utičnice, kojima se često dodaje punjenje za bluetooth uređaje.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Savjeti kod kupovine

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve ...

Prilikom zamjene električnih instalacija, napravite si zalihu elektro materijala

Stare i istrošene električne instalacije mogu biti i opasne. Najčešće su baš stare i istrošene električne ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
246 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe