Elektro oprema i pribor

Da li se primaš radova sa električnom kabelima? Želiš poboljšati rasvjetu u svom domu? Da li ti je napravila novi problem pregorjela žarulja ili osigurač? Na portalu Jeftinije.hr možeš pronaći sve električne kabele i vodiče, a biraj između raznih materijala, kao što su pocinčane žice, PVC provodnici, pa gumeni provodnici i drugi. Također, među elektro opremom i priborom možeš pronaći sve što ti može pomoći radi lakše instalacije. Ukratko: pregledaj novu pripremljenu ponudu brojnih proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika i izaberi električne kabele, vodiče, osigurače i ostalu opremu i pribor, koji će najbolje doprinijeti prijatnom osvjetljenju tvoje kuće, svakom aparatu i dodatku omogućiti višekratno napajanje električnom energijom.

Među neophodnu elektro opremu i pribor između ostalog spadaju i signalno elementi za prebacivanje sa mehaničkim analognim satom. Ako se odlučiš za kupovinu takvih proizvoda, uzmi u obzir napon, maksimalni tok struje, mogućnost ručnog prebacivanja, pa postavljanje minimalnog vremenskog intervala, potencijalnu dodatnu zaštitu od direktnih kontakta i sposobnost uštede i ekonomičnog rada sa električnom energijom.

Ukoliko ti ne treba spomenuti prijelazni element, pregledaj među ostalom ponudom elektro opreme i pribora, kao što su utikači za motore, pa razdjelnici, produžni kabeli, prekidači, mjerači snage, utičnice za motore i tako dalje. Osiguraj neometano funkcioniranje svojih električnih dodataka, telefona, internet kabela, televizijskih i radio prijemnika, kao i svih svjetla u svojoj kući ili stanu. Ukoliko nemaš kompletnu kolekciju elektro opreme i pribora, lako iz vlastite fotelje, pregledaj na našem portalu, u kojoj trgovini i kom proizvođaču pripada željeni elektro dodatak.

više
Savjeti 0
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Vrsta

Ne propusti

4400 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.