Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Aktivne komponente

(1 proizvod)

Ukoliko se suočavaš ili razmišljaš o kupovini aktivnih komponenti, prilikom izbora onih pravih i najpogodnijih možemo ti i mi pomoći. Na našem najvećem portalu Jeftinije.hr, u preglednoj ponudi izaberi i međusobno usporedi mnogobrojne aktivne komponente. Također, umjesto trgovina sve informacije možeš pročitati u detaljnim opisima svakog pojedinačnog proizvoda i usluge, a time se štitiš i od šetnji po trgovačkim centrima i istovremeno izbjegavaš zbunjujuće police u trgovinama.

Kod aktivnih komponenti, pored ostalog možeš birati između cijevi, dioda i integralnih kola (IC-ja). Prilikom kupovine posljednjih precizno pregledaj sve tehničke karakteristike u koje spadaju i maksimalna i minimalna radna temperatura, maksimalan i minimalan napon, pa izlazna struje, kontrola brojanja, način montaže, način i konstrukcija samog kućišta integralnog kola, kao i regulator topologije i maksimalni ulazni napon.

U aktivne komponente ubrajamo i mikrokontrolere, odnosno kvarcne komponente, kod kojih važan kriterij za kupovinu i izbor predstavlja minimalna i maksimalna radna temperatura. Također, uzmi u obzir veličinu, frekvenciju sata, performanse procesora jezgra, maksimalan napon napajanja, sastav kućišta i njegove poluvodiče, pa konverziju podataka, vrstu programske memorije, oscilatora, kao i tip ugradnje i veličinu.

Ukoliko sve gore spomenute i izložene elemente aktivnih komponenti već imaš, provjeri, da li ti trebaju regulatori napona ili oprema za poluvodiče, uređaj za programiranje, tranzistori ili ispravljači. Kod posljednjih uzmi u obzor kapacitet, čvrstoću, dobar sastav kućišta, jer samo na taj način možeš osigurati dobar i neometan električni rad. Osiguraj svojoj kući ili stanu dobre električne instalacije, a svim pojedinačnim uređajima, elementima i dodacima besprijekoran rad.

Prikaži više
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe