Izrada zvučnika

Ukoliko spadaš u ljubitelje zabave i muzike, sigurno pomisliš na gluhu sobu ili garažu. Ukoliko je nemaš, ili samo želiš malo glasnih tonova i ozvučene zidove, napravi sebi zvučnike, i organiziraj glazbenu zabavu za pamćenje, ples i pravu jačinu zvuka. Ukoliko pak, želiš pojačati zvuk u vožnji tokom posla, na izletu, putovanju i slično, napravi zvučnike za svog čeličnog konja.

U pravljenje zvučnika spadaju bas refleksne cijevi, koje treba pažljivo izmjeriti i provjeriti dimenzije i promjer. Za dobro muzičko ozvučenje i za pravljenje zvučnika ti treba materijal, sa kojim popunjavaš zvučnike, a tu je ponovo važna dimenzija. Dalje za pravljenje zvučnika su ti potrebne kutije za zvučnike, kao i takozvane frekvencijske kartice, hi-fi skretnice, kao i ručke za zvučnike, sa kojima ćeš jednostavnije prenositi ih. Ukoliko nemaš muzički kutak u tvojoj kući ili stanu ili si tek u fazi njegovog planiranja, pronađi i izaberi komplete zvučnika, a zatim i opremu za njihovo postavljanje.

Svoj spisak za kupovinu za kompletno pravljenje zvučnika dopuni sa kormilima, pa sa poklopcima za zvučnike, sa kojim će njihovo prenošenje, kao i skladištenje i čuvanje biti lakše, a istovremeno nabavi i sigurnosnu mrežicu za zvučnike, kao i potrebne regulatore za zvučnike.

Na našem najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr možeš u preglednoj ponudi izabrati i usporediti mnogobrojne tipove razne opreme, pribora i dodataka sa kojima će ti pravljenje zvučnika biti jednostavnije i efikasnije. Također, umjesto trgovina, sve informacije možeš pročitati u detaljnim opisima svakog pojedinačnog proizvoda i usluge, i na taj način (ukoliko to ne želiš) poštediš sebe šetanja po trgovačkim centrima, a istovremeno i izbjeći zabunu na policama trgovina.

više
Savjeti 0
101 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.