Kabeli

Kabeli su praktično neophodni, gdje god da se okrenemo. Naime: okružuju nas na svakom koraku, a posebno su neophodni u kući i stanu za njihovo funkcioniranje. Bez njih bi bilo potpuno nezamislivo obavljati poslove, a time bi i veći dio kućanstva, odnosno većina poslova u njemu bila otežana. Zbog svoje svestranosti, a specifično strukturiranog kućišta i mehanizacije kabeli se upotrebljavaju za mnogobrojne namjene, zato prije nego što se odlučiš za kupovinu , provjeri, kakve vrste kabela su ti potrebne i koje ćeš u budućnosti koristiti.

Po vrstama i namjenama kabela dijelimo ih na instalacijske i podatkovne kabele. Posljednji se dodatno dijele u razne grupe, kako po veličini, boji, odnosno tankoći, tako i po debljini. Pregledaj sve tehničke karakteristike, pa pored boje, posebnu pažnju posveti sadržaju, odnosno odsutnosti halogena, vrsti izolacijskog materijala, priloženoj metraži, potencijalnom prekriženom paru, presjeku, poprečnom presjeku i njegovim dimenzijama, pa minimalnom i maksimalnom rasponu temperature pri fiksnoj instalaciji i pri fiksnoj ugradnju. Istovremeno, pročitaj oznake o maksimalnom temperaturnom opsegu i mobilnom temperaturnom opsegu, i ne zaboravi na primarni kriterij tipa kabela, pa na njegov radijus krivljenja, ako i vanjski promjer.

Na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr u preglednoj ponudi izaberi i usporedi mnogobrojne vrste kabela, sa kojim će ti funkcioniranje kuće i/ili stana, kao i svih uređaja u njima, biti jednostavno i efikasno. Pored spomenutih instalacijskih i podatkovnih kabela sa samo nekoliko klikova izaberi žice, pletenice, kao i svu ostalu potrebnu opremu za kabele. Tako umjesto trgovina, sve informacije možeš dobiti u detaljnim opisima svakog pojedinačnog proizvoda, i na taj način (ukoliko to ne želiš) poštediš sebe šetanje po trgovačkim centrima, a istovremeno i izbjegneš zabunu na policama trgovina.

više
Savjeti 0

Ne propusti

više od 5000 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.