Setovi za sklapanje i moduli

Da li spadaš u tehnička lica kojima mehanizacija, automatizacija, digitalni svijet i suvremena tehnologija na predstavljaju nikakav problem, naprotiv: zanimanje i užitak? Da li se sa zadovoljstvom baviš svijetom kamera, svjetla, zvučnih uređaja, automobilske elektrotehnike ili nekih sličnih i drugih eksperimentiranja? Ukoliko je bar jedan od odgovora potvrdan, provjeri, što sve nude kompleti za sastavljanje i moduli.

U kategoriji kompleta za sastavljanje i modula smo ti na najvećem portalu za uspoređivanje u Hrvatskoj Jeftinije.hr pripremili raznovrsne bežične, odnosno prijenosne module, kao i module i ekrane za sve popularne kamere, a na drugoj strani pored mehanizacije i elektrotehnike su tu najmanji, ali veoma važni sastavni dijelovi za automobilsku industriju. Tu spadaju recimo, kompleti za automobilsku elektroniku, sa kojom će tvoj čelični konj stalno biti u pogonu besprijekorno funkcionirati.

Sa druge strane, svestrani kompleti za razvijanje i moduli usmjereni na komplete za montažu, npr. za sastavljanje mjerne tehnike, napajanja, za sastavljanje pojačala, odnosno Hi Fi, pa regulatora i svjetlosnih efekta. Kao što možeš vidjeti na Jeftinije.hr je pripremljena raznovrsna ponuda kompleta za sastavljanje i modula, u kojoj možeš izabrati pravi i za sebe najpogodniji, na prvom mjestu uzimajući u obzir namjenu i željenu upotrebu. Također, imaš i komplete za sastavljanje sigurnosne tehnike, koji se bitno razlikuju od kompleta za sastavljanje zvučnika i/ili navedenih svjetlosnih efekta. Pripremili smo ti i komplete i module za sve tehničke učenike, koji se mogu sa kompletima za učenje pobliže upoznati sa tehničkim i mehaničkim detaljima, a među kompletima za sastavljanje i modulima možeš pronaći i komplete za eksperimentiranje, sa kojim uvijek ispočetka otkrivaš nešto novo.

više
Savjeti 0
580 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.