Kućišta

Kućišta su kod svih aparata, uređaja, kao i kod dijelova namještaj i ostale opreme za kuću i vrt najvažniji sastavni dijelovi. Samo dobro, efikasno, robusno, čvrsto i kvalitetno kućište štiti uređaj od oštećenja, udaraca, ogrebotina, a svojim oblicima i bojama (kod nekih) može predstavljati i dekorativni element, koji zaokružuje cjelokupnu sliku kuće ili stana.

Kod kućišta možeš birati ona za razne prekidače, gdje posebnu pažnju treba obratiti na materijal same izrade, oznake o zaštiti, pa proreze za umetanje tiskanih ploča, transformatora i drugo. Svakako prednost predstavljaju i ona kućišta sa dodatnim ventilacionim otvorima. Svakako precizno provjeri dimenzije (dužinu, visinu i širinu), tip i vrstu kućišta, kao i sam sadržaj proizvoda kod određenih proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika.

Pored klasičnih kućišta i kućišta za prekidače, možeš usporediti i ponudu opreme za raznovrsna kućišta, pa ručna kućišta, gdje je kao i kod izbora ostalih kućišta, veoma važno obratiti pažnju na kriterije i parametre, kao što su dimenzije, tip i vrsta kućišta. Isto se odnosi i na izbor zidnih, instalacijskih kućišta, a zbog svoje svestranosti su izuzetno popularna posebno univerzalna kućišta.

Na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr možeš pregledati i usporediš ponudu brojnih tipova kućišta, sa kojima će rad u kući i/ili stanu, kao i sva oprema u njima, biti jednostavnija i efikasnija. Također, umjesto trgovina, sve informacije možeš pročitati u opisu svakog pojedinačnog proizvoda i usluga, i na taj način (ukoliko ti nije do toga) poštediš sebe šetanja po trgovačkim centrima i istovremeno izbjegneš zabune na policama trgovina.

više
Savjeti 0
više od 5000 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.