Prekidači i sklopke

Praktično da nema kućanstva, kao ni bilo kod uređaja, aparata ili dodatka čiji rad i funkcioniranje možeš zamisliti bez neophodnih prekidača i sklopki. Opremi svoje kućanstvo brojnim prekidačima i sklopkama, i osiguraj efikasan dotok svjetla i električne energije svojim uređajima, a istovremeno i svoj opremi u kući, odnosno stanu.

Prekidači i sklopke ne uključuju samo one najpoznatije, koji krase tvoje prostorije i omogućavaju ti bolju i lakšu orijentaciju u mraku, već su sve češći i u digitalnoj industriji, a i neophodni u automobilima. Kod automobilskih prekidača pažljivo pogledaj njihovu funkciju, odnosno njihovu namjenu, pa debljinu ploče, preklopnu snagu i preklopni položaj, kao i maksimalni preklopni tok, svjetlinu boja, tip svjetlosnog vala, promjer, koji je izuzetno važan naročito pri ugradnji sklopki ili prekidača, sadržaj, kao i broj pinova.

Pored automobilskih prekidača, u modernoj usporednoj ponudi prekidača i sklopki na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr možeš pregledati i usporediš među bimetalnih, kliznih, prekidača za paljenje i gašenje, a za tebe smo pripremili „kolekciju“ nagibnih i plivajućih prekidača raznih trgovina, proizvođača, poznatih brandova, kao i trgovačkih posrednika. U pretrazi sklopki i prekidača možeš pronaći široku paletu pila i prekidača na prebacivanje ili okret, kao i onih na pritisak, a možeš odlučiti i za Reed kontakte, instrukcijske, indikacijske, upravljačke ručice (joystick-e) kao i okretne i prekidače na ključ. Pored primarnih prekidača i sklopki na istom portalu možeš pronaći i svu potrebnu dodatnu i adekvatnu opremu za prekidače, odnosno tipkala. Kupovina i pretraživanje iz vlastite fotelje je mnogo zabavnija nego što možeš zamisliti. Jednostavno, pregledno i brzo donosiš odluku o kupovini i hvataš najbolju kombinaciju kvalitete i cijene.

više
Savjeti 0
više od 5000 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.