Konvektori

(205 proizvoda)

Ako planiraš kupiti novi konvektor pregledaj raznoliku ponudu na Jeftinije.hr. Ovdje možeš pronaći konvektore različitih proizvođača u različitim izvedbama i kombinacijama boja. Sigurno možeš naći jedan koji će se lijepo uklopiti u tvoj prostor.

Ovisno o tvojim potrebama, možete birati između samostojećih konvektora, konvektora na kotačiće i konvektora za instalaciju na zid kao normalni radijator. Postoje čak podni konvektori, koje ne smijemo brkati s podnim grijanjem, iako se također ugrađeni u pod. Podni konvektori ne zagrijavaju pod nego zrak koji potom puše kroz otvore duž zidova i time zagrijava prostor. Konvektori su pogodni za grijanje svih prostorija, samo se prije instalacije moraš pobrinuti da tvoj konvektor ima mogućnost spajanja na struju.

Na tržištu su dostupni modeli konvektora s automatskim isključivanjem i uključivanjem te s automatskim prebacivanjem između dnevnog i noćnog načina rada. Na taj način možeš uštedjeti do 25% energije, čime štediš na računu za struju.

Konvektor grije po principu cirkulacije vrućeg i hladnog zraka. Unutar konvektora je grijač koji grije zrak oko sebe. Kako se zrak širi sa grijanjem, automatski se pomiče prema gore, što se osjeti kao puhanje toplog zraka. Kako se to događa automatski, konvektorski grijači ne trebaju ventilatore, koji će puhati topli zrak, a time je i njihov rad tiši nego rad grijača s ventilatorom .

Uz uporabu kod kuće, konvektori se naširoko koriste u uredskim zgradama i dvoranama, gdje su instalirani na ulazima / izlazima i brinu o svojevrsnom „toplinskom zidu”, koji sprječava prekomjerno hlađenje prostora kada se otvore vrata.

Većina konvektora izgledom podsjeća na konvencionalne radijatore, ali na tržištu postoje čak i oni koji više nalikuju na IR panele, jer su tanki i ravni, zbog čega ih možeš postaviti u prostor da se gotovo ne vide.

Na Jeftinije.hr možeš naći konvektore u svim gore opisanim izvedbama. Kako su ovdje prikupljene na jednom mjestu ponude različitih trgovina, možeš iz udobnosti vlastitog doma međusobno usporediti njihove cijene i odabrati ponudu koja ti najviše odgovara.

Prikaži više
205 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe